母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無媽咪貪方便唔帶bra?

因為餵人奶所以好少同阿b出街, 所以呢個半月都無帶bra, 有無媽咪都係貪方便唔帶bra?

大宅

Re: 有無媽咪貪方便唔帶bra?

但係會流奶喎
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

子爵府

屋企唔會帶

男爵府

fwc 寫道:
但係會流奶喎

遲o的唔漏o架喇

複式洋房

在家我也不戴bra。可能因為我poor,我未試過漏奶。 :-(
fwc 寫道:
但係會流奶喎
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

大宅

唔係好方便, 因有工人

複式洋房

雖然成日漏奶攬到件衫濕哂, 但我寧願換衫, 因為我覺得帶bra真係好唔方便

子爵府

my baby is 6 months ,但我仲係1hr 左右漏1次奶!
Hellocandy 寫道:
[quote]
fwc 寫道:
但係會流奶喎

遲o的唔漏o架喇 [/quote]

複式洋房

好羨慕你咁多奶啊!! [quote]
lo8189 寫道:
my baby is 6 months ,但我仲係1hr 左右漏1次奶! [quote]
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係屋企唔帶, 咁辛苦.
係半夜到朝早漏會煩 d, 有時日間漏都係好少咋, 有都一早俾佢食晒啦.

子爵府

YEAH~~~ME2
我都會日日漏,但會用乳墊/毛巾/口水肩gum住
annie_luk 寫道:
雖然成日漏奶攬到件衫濕哂, 但我寧願換衫, 因為我覺得帶bra真係好唔方便

別墅

但係會唔會更快下垂???

複式洋房

唔帶bra都用到乳墊??????????

複式洋房

我都唔會帶,係屋企又餵人奶,帶住好唔方便架!

我都係夜晚同朝早先有漏嘅情況,所以有時先到地板一滴滴奶都,嘻嘻

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊