意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240799

請問大約幾週可知胎兒性別?

大宅

國民生產總值:2090

我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

複式洋房

國民生產總值:388

Re: 請問大約幾週可知胎兒性別?

12 星期都照到,不過都會有機會失準。16星期後照就較肯定和準確。

禁止訪問

國民生產總值:33575

伯爵府

國民生產總值:17696

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

12週都知, 若果醫生部機靚都睇到, 16週係最好, 但要睇B合唔合作.

[img][/img][img align=left

大宅

國民生產總值:2090

我上個星期 12.x weeks 照 Oscar 醫生冇話我知喎!

貓姐 寫道:
我12週照oscar時知道, 準!
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

伯爵府

國民生產總值:15458

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

12weeks,我今日剛照到係仔~希望唔凖喇~我想要女~

伯爵府

國民生產總值:19080

畀面勳章

LilianLegend,

Same to you.
LilianLegend 寫道:
12weeks,我今日剛照到係仔~希望唔凖喇~我想要女~

別墅

國民生產總值:787

我好似三個月就知道~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.