想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

D仔排卵紙問題again, pls advise!

請問一般黎講, d仔排卵紙有幾多日係上深下深or上淺下深
如果只係得一日係上深下深, 第二日變返上深下淺, 正常嗎?
pls advise!! thx!!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: D仔排卵紙問題again, pls advise!

好正常~~ :mrgreen:

侯爵府

正常, 我有時2日上深下深, 有時只得一日上深下深

男爵府

thx so much!!

全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

如果我星期六晚上check到上深下深(下綫深少少), 星期日下午變返上深下淺, 係咪即係星期六已經排左卵 咁我星期五dodo, 有冇機
thx!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有機~ 另你星期日 / 星期一可以再加油

首頁

尾頁

跳至