育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

pampers 超薄乾爽大碼-萬寧2包裝送16片 好平呀!!

昨天去萬寧買片片
pampers 超薄乾爽大碼 1包56片
2包共118片再多送16片 才198元
好平呀~~

不過唔係每一間萬寧都有 要找找喔

別墅

Re: pampers 超薄乾爽大碼-萬寧2包裝送16片 好平呀!!

eeeeeeeee I just bought 2 packs at $199 from Park'n Shop jar! :-(

大宅

Re: pampers 超薄乾爽大碼-萬寧2包裝送16片 好平呀!!

原本我都諗住去惠康買,點之賣晒...
之后我喺tseun wan某藥房買到仲平
為$1.25/片

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大碼我個仔已經唔岩用喇...
而且好似話依家超薄變得更薄就冇咁好用...加大碼重好差添...
薄得滯要好快換,咪重貴...

大宅

超薄好易漏屎同漏尿~
而且同一個size, 但超薄係細過棉柔~

呢個packing我見到天水圍既mannings 有得買~
棉柔既中碼仲有玩具送tim~

大宅

棉柔既中碼仲有玩具送tim? 好抵bor, 唔知九龍區邊間mannings 重有得送玩具?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

superlover_mak 寫道:
超薄好易漏屎同漏尿~
而且同一個size, 但超薄係細過棉柔~

呢個packing我見到天水圍既mannings 有得買~
棉柔既中碼仲有玩具送tim~

Yes~我都係聽人咁講呀...所以我都冇買過Pampers超薄勁耐...我係M碼時做特價買過喳...可惜漏....屎....尿我都冇咁大件事...屎真係...唔打算再用超薄~
Pampers都ok,不過貴囉~

大宅

唔好意思呀!我唔知道tsuen wan
間藥房叫咩名...因為我係路過見到嘅...

別墅

but, can I know where the location is????

yee121382 寫道:
唔好意思呀!我唔知道tsuen wan
間藥房叫咩名...因為我係路過見到嘅...
http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

別墅

我用大碼 中碼 正常包裝 bb穿起來極好喔
不過有一次在藥房買大碼84片裝 那品質感覺好差

我個仔兒家 大脾肥嘟嘟 隻前用merries中碼剛剛好用
可惜要回台灣才能在購貨 正在試試邊個品牌好滴

中碼送玩具 在佐敦道跟彌敦道 交叉口附近有惠康在賣
綿柔或者超薄都有喔 可以去找找^^

大宅

Anniehung,

你最近見到中碼送玩具定係早排呢? 因為我去過好多間都話無lur.

別墅

^^ 你也有去佐敦那一家嗎?

別墅

百佳都係一樣做特價喎, 我前日上網定左lu.

民房

dear all mummy,juz to tell you guys that i find that is one brand of diapers is very good n the price is reasonable:Sealer:this brand,sells only in mannings/chinese medical shop,dun mind try it!Juz introduce...

子爵府

畀面勳章

超市同藥房品質感覺真係咁差??

anniehung 寫道:
我用大碼 中碼 正常包裝 bb穿起來極好喔
不過有一次在藥房買大碼84片裝 那品質感覺好差

首頁

尾頁

跳至