美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

邊到有服務和價錢幾好啲美容院?

我想做美容, 但又怕啲美容院騙人, 價錢又貴. 有冇邊個係香港仔或銅鑼灣或灣仔一帶有相熟啲美容院, 可以介紹俾我呀?

複式洋房

Re: 邊到有服務和價錢幾好啲美容院?

有呀....係中環,唔知你啱唔啱,佢用valmont,alqvimia 香薰line,價錢中上啦,唔係好平0個d,不過環境同服務就好好,都唔hardsell,我兩星期做一次facial,連面霜都幫襯佢,因為佢會比samples 我試咗先買,唔push 架...而我塊面真係改善咗...所以值得一試架.如果你啱,就pm 你啦

洋房

Dear,

Pls PM their contact details to me.

Thanks.

複式洋房

pm to u la,thanks

別墅

I'm interesting too, pls PM the info to me.
Thanks

民房

hi 麻煩妳給我有關資料呀, 謝!

複式洋房

PM to u already,please check!

洋房

靚太唔易做架,

Pls PM the details information to me. Thank you.

annaleung

大宅

Pls send the details information to me. Thank you
[email protected]

別墅

Re: 邊到有服務和價錢幾好

想搵銅鑼灣附近做Facial,有冇好介紹?

大宅

我做開在causewaybay, 有獨立房, 近mtr, 三越後面, sasa樓上,個女仔是freelance, 時間可商議, facial有耳燭, 光子機, 清潔死皮機等....都一定比出面經濟, 仲可以做埋body, 我介紹了2個bk mama去, 都ok.單次試做約$128/45mins, 而我次次都開30次, 所以特別平.,不坊一試
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

大宅

小白:

可否PM資料給我? Thanks!

大宅

Please PM the information to me.

Thanks a lot.

:wink:

別墅

Please pm info to me ah~

小白 寫道:
我做開在causewaybay, 有獨立房, 近mtr, 三越後面, sasa樓上,個女仔是freelance, 時間可商議, facial有耳燭, 光子機, 清潔死皮機等....都一定比出面經濟, 仲可以做埋body, 我介紹了2個bk mama去, 都ok.單次試做約$128/45mins, 而我次次都開30次, 所以特別平.,不坊一試

大宅

小白:

Pls pm me, thanks

民房

靚太唔易做架 寫道:
有呀....係中環,唔知你啱唔啱,佢用valmont,alqvimia 香薰line,價錢中上啦,唔係好平0個d,不過環境同服務就好好,都唔hardsell,我兩星期做一次facial,連面霜都幫襯佢,因為佢會比samples 我試咗先買,唔push 架...而我塊面真係改善咗...所以值得一試架.如果你啱,就pm 你啦

請pm我呀 thanks

民房

我未試過真係去做facial.
我想搵一間好o既, 最好係唔好狂sell佢地d野..
如果唔係你瞓係度, 又走唔到, 好慘 :tongue:

複式洋房

pm to u aldy
該用戶已被刪除

複式洋房

我係尖沙咀做緊囉,我覺得手勢幾好,因為本身好多暗瘡,做0左幾個月明顯好返好多,最好係佢地唔係好hardsell,百幾蚊有咁0既服務,我覺得幾抵,我都係之前睇lee 度有d媽咪介紹,掂!

首頁

尾頁

跳至