意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 299|主題: 123694

跳至
有冇去乾紋Eye cream or gel 好介紹? Thanks!

複式洋房

國民生產總值:318

有冇去乾紋Eye cream or gel 好介紹? Thanks!

As above

複式洋房

國民生產總值:130

Re: 有冇去乾紋Eye cream or gel 好介紹? Thanks!

試吓葉露芝的Inositol eye cream,對乾紋幾有效,而且百零蚊唔貴

伯爵府

國民生產總值:17225

認識瑞士牛牛第一回

Re: 有冇去乾紋Eye cream or gel 好介紹? Thanks!

La Prairie, so expensive.

該用戶已被刪除

禁止訪問

國民生產總值:17178

大宅

國民生產總值:2219

堯堯豬媽 ,

What is the full name (which line) ???? Thanks !

堯堯豬媽 寫道:
origins

複式洋房

國民生產總值:280

Mary Kay in USA is very popular, eye cream for night $240 , eye gel for day $250, i feel can improve your eye.

禁止訪問

國民生產總值:17178

男爵府

國民生產總值:9187

sofina---wrinkle seraty好好
我次次都係買其他野,問佢取wrinkle seraty的sample,我從未買過呢支野,我不斷用sample都用左超過1年,如果買,$350我覺得好貴

複式洋房

國民生產總值:318

Would you please advise where I can buy these products. And how much?
Thanks!
堯堯豬媽 寫道:
a perfect world(係精華素)<---掂
我自己係查左佢比既 sample見D幼紋無晒先買
eye doctor(係cream---青瓜味)
[quote]
2hmama 寫道:
堯堯豬媽 ,

What is the full name (which line) ???? Thanks !

民房

國民生產總值:28

Hi,堯堯豬媽:

你好,請問 'origins' 是牌子名稱或是eye cream/gel 的名稱呢?在那裏可以買到呢?

謝謝!!

複式洋房

國民生產總值:371

其實以前都有呢個問題

民房

國民生產總值:10

聽人講regene o個隻唔錯喎, 我冇用過呀, 大家有冇咩意見呀?

我都想搵一支好o既eye cream or gel 黎用呀..

珍珠宮

國民生產總值:34425

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢個問題都纏繞左我好多年啦,幾貴o既eye product 都用過,都係冇用!我e+都

大宅

國民生產總值:4681

Hi KCBB,

Where can i buy the eye cream & how much ar? Thx!!

大宅

Hi all,

Do you know where can i buy 葉露芝的Inositol eye cream & how much ar? Thanks a lot!

複式洋房

國民生產總值:371

Hi kaiyee,

Sorry 噤遲先答你, 我係專門店買

大宅

Thanks KCBB.

大宅

Thanks KCBB.

大宅

國民生產總值:4137

各位好 :

我在半年前都問過此問題, 當時d媽咪只提供了一兩種牌子。
所以, 現在見有咁多選擇都很開心。 但唔知對已有幾年以上的乾紋有效??

另外, 我用過regene的魚子眼霜對新有的紋(我個條約幾個月)真係好work 只係$173用了一bottle

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.