自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

有冇人交咗妮飄點點,但仲未收到禮品架??

我5月頭,親自上去妮飄公司交咗30個點點想換"沙灘玩具",點知而家就黎8月啦.都無貨.
之前打去又話要一個月時間,一個月後打去又話無番到批貨.會有同事CONTACT我,到今日又話未知,又叫其他同事揾我.
無貨就唔好叫人換啦.............
咁我特登用妮飄儲你D印花有鬼用呀~! 仲要30個即係30包片呀~!!!!!!!!!

別墅

Re: 有冇人交咗妮飄點點,但仲未收到禮品架??

我上年12月交左,現依加先收到禮品呀!之前也打過電話上去,話有貨先送過來,你耐心d等下啦!

禁止訪問

侯爵府

上年12月到而家先收到??
都好耐姐~!!! 佢一味話無貨叫我等...我都唔知等到幾時.
其實我買一套普通沙難玩具都係廿蚊姐.我唔想到時又話有貨.咁多都玩唔哂啦.唔想浪費ma.

侯爵府

Jason 寫道:
我收左2次貨啦

咁你換咩野呀?? thx~!

珍珠宮

我係朋友幫我親身拎上去office,
d職員話我要個款唔再返貨,咁好在另一款有貸,
所以我個朋友唔理咁多換先,唔係點知又要等幾耐

侯爵府

MONTY,

但佢無話叫我換第二樣呀. 我問佢即係有冇貨架..佢只係話,原先佢落咗ORDER會返沙灘玩具.但係今次送黎批貨無呢款玩具.咁我再問幾時會有??會唔會唔返?佢話唔知..叫我留TEL比佢,叫其他同事覆我..如是者,3次都係同一ANS AND NO REPLY. 所以咪問吓其他媽咪係咪咁既情況囉.

禁止訪問

子爵府

我換尿片, 就要 1-2 個月左右 喇...
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

我換左濕紙巾我係上去換所以即刻就有得羅~
我想問下換左尿片的媽咪請問係直接換尿片or換領卷(有冇指定地方換)??唔該
mmak 寫道:
我換尿片, 就要 1-2 個月左右 喇...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

只係換領卷, 好似要去荷花先攞

大宅

畀面勳章

我都有妮飄點點,但係有張過期舊的表格。但其實我都係諗住換尿片,係咪可以照寄?

聽你們咁講,我都係換定size XL咯。

大宅

我想問清楚一下,係唔係現金卷$50x2

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

我上次都係等左成兩個月
結果我上去佢果網頁投訴
咁我好快就收到貨啦∼∼∼(一星期內 )
你去追佢啦∼∼

公爵府

尿片沒有size XL

NewSnoopy 寫道:
我都有妮飄點點,但係有張過期舊的表格。但其實我都係諗住換尿片,係咪可以照寄?

聽你們咁講,我都係換定size XL咯。

侯爵府

all mami,

下午妮飄打過俾我,佢話30個點點換既禮物己經無哂,連日本總公司個邊都無貨,亦唔會再有.日本個邊己經出咗新款既禮品.同舊form上既物品大致相同,只不過其中一兩件轉咗.咁我問佢可以點做呢? 佢話一係換其他野,有淨既分退番比我.一係就補多10個點點換其他野.佢話一直都打緊比d客解釋番,只不過未輪到我,所以咁遲都無回覆囉.

換尿片係比兩張$50既coupon 去荷花到買尿片.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我之前2月尾果時都寄過20個印花去換玩具套裝, 點知等到5月頭都未收到, 開頭驚寄失, 打去問過佢地, 佢地話收到d印花, 但日本果面未有貨, 叫我等, 一路等到成7月頭先收到, 但已經同佢之前show出黎既差好遠, 隻手偶變左做隻毛巾公仔, 個樣三不像咁, 本相簿就變左隻CD (係d純音樂黎, 果時美贊臣入會送果隻仲好得多), 基本上送既內容出入好大, 我覺得真係唔值用20個印花黎換.. 仲要人等咁耐, 又唔通知人地, 要人白等..

首頁

尾頁

跳至