意見反饋
義工

自由講場 今日: 469|主題: 1004420

有冇睇酒莊情緣(重播)

男爵府

國民生產總值:5734

有冇睇酒莊情緣(重播)

結局係點
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有冇睇酒莊情緣(重播)

男爵府

國民生產總值:7200

係亞視做架, 我之前都睇過. 不過唔記得個結局了,
不過都好好睇. 好似亞視而家重播喎

大宅

國民生產總值:3745

我睇果個男主角咋!

男爵府

黎太 寫道:
我睇果個男主角咋!

Yes!

Every Sat/Sun - around 1:00 to 3:00pm

Can anyone tell me the ending?
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

上次做都無睇到大結局, 今次一定要追看!!!

男爵府

國民生產總值:5891

有呀..睇見果隻湘怡就想 bank 佢 ..佢好黑人憎

男爵府

國民生產總值:6038

醒目開學勳章

me too
貓貓Sharon 寫道:
[quote]
黎太 寫道:
我睇果個男主角咋!

Yes!

Every Sat/Sun - around 1:00 to 3:00pm

Can anyone tell me the ending?[/quote]

男爵府

catcatchong 寫道:

Yes - 唔靚 yau 黑人

大宅

果個湘兒唔靚唔在講, 又無演技, 每次見倒佢同男主角d戲, 我就火滾..
我做無咁嬲...

[quote]

Yes - 唔靚 yau 黑人 [/quote]

男爵府

黎太 寫道:
果個湘兒唔靚唔在講, 又無演技, 每次見倒佢同男主角d戲, 我就火滾..
我做無咁嬲...

[quote]
[quote]

Yes - 唔靚 yau 黑人 [/quote][/quote]

本來個故事係好浪漫.....

瑪瑙宮

國民生產總值:133939

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

早排先睇完,我都係想睇韓在石咋
當然係happy ending 啦
[quote]
黎太 寫道:
我睇果個男主角咋!

Yes!

Can anyone tell me the ending?[/quote]

男爵府

appleyuen 寫道:
當然係happy ending 啦 [quote]
[quote]
黎太 寫道:
我睇果個男主角咋!

Yes!

Can anyone tell me the ending?[/quote][/quote]

男爵府

appleyuen 寫道:
當然係happy ending 啦 [quote]
[quote]
黎太 寫道:
我睇果個男主角咋!

點 HAPPY ENDING? CAN YOU TELL ME...SUCH AS HOW DO THEY KNOW SHE'S JOJO???
Yes!

Can anyone tell me the ending?[/quote][/quote]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.