婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人試過分泌物係啡色, 而且試過有血?? 請幫幫我~~~

呢兩日好奇怪, 經期o岩o岩7/21完左, 尋日開始有d啡色既分泌物, 今朝起床, 去完小便重有少少血, 但現在又仍然係啡色, 咁我諗唔係月經黎啦...好驚! 想去睇醫生, 但又怕醫生話有啡色物睇唔到.....好擔心好驚呀! 有冇人有類似既經驗可以幫下我? :-( :-(
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

男爵府

Re: 有冇人試過分泌物係啡色, 而且試過有血?? 請幫幫我~~~

睇定多一兩日,清d才去睇醫生,女人來來去去都係

別墅

Re: 有冇人試過分泌物係啡色, 而且試過有血?? 請幫幫我~~~

bb-candy,啡

洋房

試下轉個醫生檢查多一次, 求安心!

複式洋房

bb-candy

唔好咁擔心啦,,我都試過有幾次係咁..
我之前係荷爾蒙失調..就會流好少量啡血
如果流多幾日你去睇婦科...婦科會照下你個子宮...
睇左醫生先啦..唔好咁驚

大宅

多謝各位既安慰! 我已經去睇左醫生, 照左超聲波, 個醫生話我子宮頸口有舊"色肉", 無問題既...可能因為壓住附近既神經, 造成經血會流出少量....
從超聲波, 我都睇到真係有凸左出黎既肉粒 聽個醫生講,"色肉"係唔會惡化既....但願如此啦

不過我唔知去唔去另一個醫生做多次險查會穩陣D
老公就話唔洗, 因為如果個醫生唔係咁肯定係"色肉", 有咩野懷疑佢實會叫我去做詳細既檢查, 而家醫生都話冇問題, 叫我唔洗咁擔心喎!
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

男爵府

bb-candy 寫道:

不過我唔知去唔去另一個醫生做多次險查會穩陣D
老公就話唔洗, 因為如果個醫生唔係咁肯定係"色肉", 有咩野懷疑佢實會叫我去做詳細既檢查, 而家醫生都話冇問題, 叫我唔洗咁擔心喎!

最緊要係你自己放心

首頁

尾頁

跳至
熱門主題