意見反饋
義工

想生BB 今日: 26|主題: 98664

曼仔準唔準家??

民房

國民生產總值:15

曼仔準唔準家??

我今日係Day29, 今朝我用曼仔Check, 發現有條淺色的粉紅色線, 我既Cycle係29-30. 咁我係唔係bingo呀??
我係第一個月開始要BB...姊妹你地可唔可以比d意見!!
我又好鬼緊張....我同老公都好仲意BB!!

Thanks!!!

大宅

國民生產總值:1630

Re: 曼仔準唔準家??

曼仔準架, 咁我恭喜你先啦, 希望生個肥肥白白健康既bb啦

複式洋房

國民生產總值:265

非常準

民房

有架啦, szeto,

Thanks ar!!
I hope SO ar...But if it is not real...I will not give up..try again in next month!!

複式洋房

國民生產總值:473

比比BB
好多bk姊妹都用曼仔架.
恭喜你,祝生個健康豬b
幾時先到我啊 ?-( ?-( ?-( ?-(

子爵府

國民生產總值:13637

比比BB,
Congraluation~~
近日, 好多姊姊成功呀~

民房

phl,

順其自然呀, 我地都係咁呀....
唔好比自己咁大壓力, 開心d就可以呀!!
比心機呀!!!

洋房

國民生產總值:395

比比bb

可能因為太早, 所以唔夠深色, 我今早都係用曼仔驗, 條紅線都幾深色呀, 不過我今日已經day40了, 因為同時我既cycle長過你嫁, 上次我cycle37, 所以我等到今日day40先用曼仔驗囉, 怕太早驗結果唔明顯, 一係你過多幾日仲未黎再驗多次啦
比比BB 寫道:
我今日係Day29, 今朝我用曼仔Check, 發現有條淺色的粉紅色線, 我既Cycle係29-30. 咁我係唔係bingo呀??

Thanks!!!

別墅

國民生產總值:657

比比BB,

Congulation!!!!!

比比BB 寫道:

Thanks!!!

民房

juliehon,
係呀!! 可能早左d驗, 所以唔係咁明顯呀!!
我遲多幾日再驗過如果仲未o黎!!!

dadawong,
多謝你先呀!! 我都唔知係唔係bingo呀...不過, 過多幾日就可以肯定啦!! 我再話比你地知啦!!

侯爵府

國民生產總值:23641

我都係用 曼仔驗架! 恭喜你呀比比BB!!

子爵府

國民生產總值:14084

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Hi All,

我尋日朝早 day38 用曼仔驗過,但係都冇紅色線,但今日都未有 m come 呀!!但我尋日下午去睇過醫生照左超聲波,發覺唔到子宮有 bb 呀!!醫生話我可能性懷孕..叫我遲幾日再驗過,
其實我都唔會有..

侯爵府

Oscar媽 寫道:
Hi All,

我尋日朝早 day38 用曼仔驗過,但係都冇紅色線,但今日都未有 m come 呀!!但我尋日下午去睇過醫生照左超聲波,發覺唔到子宮有 bb 呀!!醫生話我可能性懷孕..叫我遲幾日再驗過,
其實我都唔會有..

既然曼仔無紅色線出現, 點解你仲要去見醫生照超聲波呀? 曼仔好準架,我兩次都用佢. 你平時 cycle 幾多日?

子爵府

jjwmkk,

我平時 cycle 30 days 囉,我照

侯爵府

明白, 平常心喇! 你個仔好精靈喎! 今次唔中, 下個月努力!!

加油!!!!

子爵府

jjwmkk,

希望啦!!我仔仔都 3 歲半..我唔想相隔咁遠..
我過幾日都會驗多一次架...

大家都努力..加油!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.