育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇媽媽係東西訂過貨呀

係貨到比錢,定係入戶口?貨品既品質好嘛,有冇收到貨而件貨係壞左架?送貨時間係咪辦公時間架,有冇得晚上送貨架?

複式洋房

Re: 請問有冇媽媽係東西訂過貨呀

If you choose to pay HK$, then you can pay then the goods are received.

I usually bank in money to their account. The delivery time is office hours.

伯爵府

2020勳章

我買奶粉, 選擇去銀行入錢, 因為看個Rate, 通常便幾元, 我一次約買2 箱, 便幾拾元, 應該一定要Office hour送貨, 我試過叫佢送去我公司, ok 的

禁止訪問

複式洋房

我想問下大王片片點解係東西個網到有兩種既? ?-(

大宅

我係貨到先比$$

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章

我都想試下東西貿易訂貨呀,, 好唔好呀???

仲有冇邊度有得訂goon既產品呀???

男爵府

我都有訂過奶粉、大王尿片、大王學習褲、大王濕紙巾,品質ok冇問題~首先打電話講想訂咩野,佢會計好日圓價錢比我,之後去銀行入日圓,跟住fax張入數紙去東西,好快就送貨比我 亦可貨到比港幣~

男爵府

請問有無東西個網址呀???

男爵府

OK WOW, 無問題呀.

大宅

vic-wing 寫道:
我都有訂過奶粉、大王尿片、大王學習褲、大王濕紙巾,品質ok冇問題~首先打電話講想訂咩野,佢會計好日圓價錢比我,之後去銀行入日圓,跟住fax張入數紙去東西,好快就送貨比我 亦可貨到比港幣~

全對!!
咦!!!!

男爵府

BK Milk勳章

我都係貨到俾錢(HKD).

男爵府

有無屯門媽咪可以一齊訂呀??
因為我想訂一箱尿片咋~~~

首頁

尾頁