跳至

首頁

尾頁

洋房

Are you going to the Baby exhibition this weekend?

Are you going to the Baby Exhibition this weekend?

Heard that there will a baby crawling competition,
are you interested? :-P

男爵府

睛靈勳章

Re: Are you going to the Baby exhibition this weekend?

星期六會一早去, 晏d一定多人. 上年我都係大住肚照去, 都買了不少嘢. 不過我唔期望有好多正嘢買.

子爵府

Re: Are you going to the Baby exhibition this weekend?

同意, 星期六一早去.
但諗緊會唔會帶埋浩揚仔去.

[quote]
WinkyLee 寫道:
星期六會一早去, 晏d一定多人. 上年我都係大住肚照去, 都買了不少

等待驗證會員

如星期六冇落雨,下午會帶埋Yuki 妹妹去..

大宅

Hollycircle 寫道:
如星期六冇落雨,下午會帶埋Yuki 妹妹去..

我會同carlso爸爸五點左右去唔帶carlson喇!或者我去到打比你睇下見唔見你...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

如星期六冇落雨就會帶埋雯雯去,我都係會一早去,怕晏d好多人

男爵府

winky,
我都想星期六一早去,你幾點?
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

winky, wongkaka

我上年都係大住個肚,第一日一早去,都排哂長龍呀~~~所以都唔好諗sat一早會小d人呀.
不過我諗我星期六都會去,但諗緊帶唔帶iiryss去.....同埋sat好似會落雨噃.....

大宅

其實我覺得唔應該帶bb去bb展真係好多人又好迫....同係展覽多數我地啲爸爸媽媽一定係又大袋又細袋咁返屋企...如果帶bb去又要拿bb同bb車同用品, 10隻手都唔掂....所以我個人覺得如果係想去行下買少少嘢就可以帶bb去, 唔係我地大人又辛苦bb又重辛苦.....
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我星期六都會帶埋Sunny去, 順便睇埋貓展. Sunny佢好鐘意貓, 去到一定好開心

等待驗證會員

係呀,完全同意你嘅講法, 我都係志在帶Yuki 去睇吓嘢,最想係俾Yuki睇吓d English VCD教材有咩反應才買...我吔都唔會大出血因為我吔好鬼懶好怕拿嘢....

fallenstar023 寫道:
其實我覺得唔應該帶bb去bb展真係好多人又好迫....同係展覽多數我地啲爸爸媽媽一定係又大袋又細袋咁返屋企...如果帶bb去又要拿bb同bb車同用品, 10隻手都唔掂....所以我個人覺得如果係想去行下買少少嘢就可以帶bb去, 唔係我地大人又辛苦bb又重辛苦.....

民房

I will go but not 帶bb去.
don't forget bring along with the lable with bb information.

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我們都打算sat morning 去,應該冇咁多人,睇下到時見唔見到大家..

侯爵府

我星期六下晝去 , 因為我要同bb去攞奬 , pampers 攝影比賽佢得左亞軍, 好開心呀 !
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

子爵府

恭喜晒

有冇參賽相睇呀?

[quote]
catymw 寫道:
我星期六下晝去 , 因為我要同bb去

侯爵府

多謝晒yau_grace

佢地會刊登係下期荷花本雜誌入面
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

別墅

Hi all,

Would you mind to advise how to prepare the label in order to save the time to fill the form.

Thx!

別墅

kiukiumon 寫道:
I will go but not 帶bb去.
don't forget bring along with the lable with bb information.

Me too,
Would you mind to advise how to prepare the label in order to save the time to fill the form.

Thx!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

上年去到會場有個counter幫人印label ,你填好資料佢就print,等幾分鐘就得

子爵府

不過又唔知呢間係咩公司, 無端端比晒 d 資料佢地.
我就會小心為上, 自己預備好過.

其實, 都係媽媽/ 爸爸姓名, bb 姓名, bb 出生日期/ 醫院
tel, address .....
唔夠 d 資料先後加都得架嘛.

karenlyk 寫道:
上年去到會場有個counter幫人印label ,你填好資料佢就print,等幾分鐘就得

首頁

尾頁

跳至
熱門主題