夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點樣可以知道老公仲緊唔緊張自己?

同老公結婚咁耐.. 真係有D悶..日日都過住平淡如水既生活..好彩有個仔.. 生活先有翻D樂趣..有時唔小心撞親�楂刀切親手..就算個C6知道都唔會過來問吓一聲痛唔痛�有無事..我覺得我喺佢心目中已經唔再重要..請問..點樣先知道老公仲緊唔緊張自己..

子爵府

好媽媽勳章

Re: 點樣可以知道老公仲緊唔緊張自己?

有陣時相處耐左...就好似同屋企人相處一樣...細個同家姐阿哥細妹細佬...日日玩...好開心...大個左...大家都唔會表現出好關心出方...但係當對方有事...就會好擔心...表面平淡...但係愛係心入面...有陣時撞親或者切親...你老公可能覺得好少事...咁你咪走去佢身邊...向佢撒嬌話痛囉...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

你咪同佢講你以前個男朋友
離左婚,呢排日日打電話黎
同你傾心事0羅
那些年我們開心的日子不復見

大宅

onon1022 寫道:
有陣時相處耐左...就好似同屋企人相處一樣...細個同家姐阿哥細妹細佬...日日玩...好開心...大個左...大家都唔會表現出好關心出方...但係當對方有事...就會好擔心...表面平淡...但係愛係心入面...有陣時撞親或者切親...你老公可能覺得好少事...咁你咪走去佢身邊...向佢撒嬌話痛囉...

複式洋房

但係我真係覺得老公對我.. 樣樣都草草了事...

民房

我重慘. 我上次係船度跌倒. 痛到我死死吓. 返到屋企同 C6 講. 佢竟然話我抵我死. 你話係唔係心淡.

複式洋房

唔係呀..咁都講得出.. 就算係朋友跌親都會問候一句啦..
比著我一定嬲佢..

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

個死佬成日問我係咪有第二個, 我一定話係, 跟全我同佢講, 我話你好快d搬, 若果唔係明日我條仔搬唔到入來呀, 佢有時又問我係咪同男友講電話, 我話係呀, 你唔好阻住我啦, 其實我跟本睇緊電視.

夜晚訓左覺有時無聽到電話響, 佢問我係咪去左玩, 我話係呀, 我去左溝仔, 真係好好玩啦沈晚.

佢問你咩都話係, 你咪試下佢囉.
[img][/img][img align=left

禁止發言

好媽媽勳章

別墅

我同老公結婚差唔多5年
不過我整親小小 佢都好緊張
可能因為我撞到小小都會叫救命掛
所以佢被我感染到

唔知你地結左婚幾耐呢?
同埋佢係唔係 比較緊張個仔
所以忽略左你?
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

別墅

@iris@ 寫道:
我同老公結婚差唔多5年
不過我整親小小 佢都好緊張
可能因為我撞到小小都會叫救命掛
所以佢被我感染到

唔知你地結左婚幾耐呢?
同埋佢係唔係 比較緊張個仔
所以忽略左你?

:-( 你就好啦, 我同老公結婚一年咋, 佢己經對我好似屋企細佬妹咁啦...好隨便, 無晒以前拍拖既甜蜜, 有時我懷疑我點解會同佢結婚生仔...
做父母不容易~我們努力吧!![/color]

別墅

Dolla

咁你可以試下去緊張下佢
等佢感受一下 有人緊張自己係幾咁開心既
然後再同佢講 你都好需要佢會緊張自己
只要大家多d溝通 就可以一直都咁甜蜜
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

大宅

畀面勳章

hehe.....有時我會玩離家出走嚇下佢,咁佢就會周圍揾我d朋友呀,家姐呀咁,不過就吾可以成日玩囉!

複式洋房

我同個c6差唔多10年了...
我身邊d朋友個個都同我講話佢係超緊張我...
其實我都知道既..有一次我同個c6講
我下午既時候隻腳比蚊針左幾下...
到夜晚訓覺既時候..佢發開口夢(當時我仲未訓)
c6話:你擦左野未..
我話:擦乜野
c6話:擦左未(好大聲講)
我話:無啦啦擦乜野
c6話:你隻腳啦(都係好大聲咁講)
我話:擦左啦..
(當時我以為佢未訓...問番我下午比蚊針擦左野未= =)
之後個c6再問我貼左膠布未
我話
c6話:貼左膠布未??(好大聲咁問)
我話:貼乜鬼野膠布丫...訓覺啦!!!
第2日佢問番我..佢訓覺時係咪發開口夢..我話係..之後我問佢發咩夢..佢同我講話夢見我比人用交剪整傷左大腿..所以叫我貼膠布=o=..佢發既夢令我都唔知好笑定好嬲.....
不過我知道佢都係好緊我既^^

別墅

SELINA_HO 寫道:
我同個c6差唔多10年了...
我身邊d朋友個個都同我講話佢係超緊張我...
其實我都知道既..有一次我同個c6講
我下午既時候隻腳比蚊針左幾下...
到夜晚訓覺既時候..佢發開口夢(當時我仲未訓)
c6話:你擦左野未..
我話:擦乜野
c6話:擦左未(好大聲講)
我話:無啦啦擦乜野
c6話:你隻腳啦(都係好大聲咁講)
我話:擦左啦..
(當時我以為佢未訓...問番我下午比蚊針擦左野未= =)
之後個c6再問我貼左膠布未
我話
c6話:貼左膠布未??(好大聲咁問)
我話:貼乜鬼野膠布丫...訓覺啦!!!
第2日佢問番我..佢訓覺時係咪發開口夢..我話係..之後我問佢發咩夢..佢同我講話夢見我比人用交剪整傷左大腿..所以叫我貼膠布=o=..佢發既夢令我都唔知好笑定好嬲.....
不過我知道佢都係好緊我既^^

戥你高興啊!!!

別墅

@iris@ 寫道:
Dolla

咁你可以試下去緊張下佢
等佢感受一下 有人緊張自己係幾咁開心既
然後再同佢講 你都好需要佢會緊張自己
只要大家多d溝通 就可以一直都咁甜蜜

@iris@,

其實有時我都有d心淡, 結婚一年就己經咁, 佢連bb都唔係好理咁, 我會試下用你既方法, 希望會好d啦.... :cry:

複式洋房

離家出走呢招真係 Work 咩.. 我怕老公唔受呢套..

民房

離家出走, 我 覺得 C6 唔都理會. 幾年前我三更半夜帶着幾個大 BB 離家出走. 佢都可以照瞓到只死猪咁. 到第二早先去我媽度找我. 我每次整親. 佢話係我自已唔小心抵我死. 到我惱時. 佢先至扮關心.

首頁

尾頁

跳至