意見反饋
義工
[2004年或之前] 照到係仔定係女呀?

伯爵府

國民生產總值:15458

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

照到係仔定係女呀?

我今早去威記照左oscar,1個鐘就走得~
照到7成係仔,有4.9cm~醫生都講得好詳細,邊度係鼻,下巴......十隻手指都同我數齊,話埋點睇係仔~都睇左好耐,因為小b唔多合作.但我就可以睇住小b好耐,醫生仲俾左2張小b相我添~好開心~~

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

Re: 不如統計下,照到係仔定係女呀?

咁會好d~~

lilianlegend--------囝囝--------12w (4.9cm)

大宅

國民生產總值:1728

不如統計下,照到係仔定係女呀?
我又黎擺位喇:mrgreen:

1)lilianlegend--------囝囝--------12w (4.9cm)
2)yukilee------------未知--------11w6(5.1cm)

大宅

LilianLegend,
你就好啦~照到係囝囝,我星期三都去照oscar希望到時照到,係囝囝就好喇~~~

大宅

國民生產總值:1962

畀面勳章

sorry 呀, 我開左個0702仔女及size統計呀, 我諗住topic 易睇d, d 人會入去登記下size & 仔女, 唔好介意我開左個差唔多既topic....hehe

大宅

好呀~等我又去擺位~

伯爵府

無所謂呀~我又去~

男爵府

國民生產總值:5656

LilianLegend 寫道:
照到7成係仔,有4.9cm~醫生都講得好詳細,邊度係鼻,下巴......十隻手指都同我數齊,話埋點睇係仔~都睇左好耐,因為小b唔多合作.但我就可以睇住小b好耐,醫生仲俾左2張小b相我添~好開心~~

你個醫生咁好既, 我個唔講比我知呀, 又話估下架咋, 但又唔講估到係乜, 又照左腳仔個邊好耐, 我諗佢睇到唔講呀, 激死我......

伯爵府

zozo2005,

妳係邊度照架?不過可能都係一個個醫生

大宅

國民生產總值:3454

你就好啦!我個威記醫生簡直可以用不知所謂形容!!! 乜都唔講,要我出聲先免為難講一兩粒字,之前我陀大女都o係威記照oscar,個醫生好好多!
zozo2005 寫道:
[quote]
LilianLegend 寫道:

複式洋房

國民生產總值:264

2/8我都係威記做咗oscar, 個醫生都好好人, 十隻手指,腳指都數俾我睇, 係我主動問醫生係男或女, 醫生都好樂意講俾我聽. 總教我點睇.佢話八.九成係仔仔,希望真係仔仔啦, 因為我已經有個女女啦, 希望有個好字啦!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.