意見反饋
義工
[2005年] 阿囡識得跟我拍手掌, 好互動啊!

子爵府

國民生產總值:11577

阿囡識得跟我拍手掌, 好互動啊!

大前日同阿囡玩拍手掌, 佢識得跟住我拍, 我覺得好interactive啊
前日又比音樂佢聽, 佢就自己拍
昨天淨係口講 "拍拍手", 佢就拍喇
哇, 真係好開心, 我再教埋佢 "請請", 佢又識哦
好似突然間叻左好多

唔知重有咩動作可以教佢
大家提議下
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

侯爵府

國民生產總值:21494

好媽媽勳章

Re: 阿囡識得跟我拍手掌, 好互動啊!

呢個時期,除左拍手、請請呢類好玩之外,仲可以玩give me five、開始教bb認識眼耳口鼻等等。
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:2039

我個囡都識得拍手 初時唱happy birthday, 佢自己識得拍手 e+一聽到歌仔就會拍手 有時一話好嘢佢又會拍手

Cherry豬終於

別墅

國民生產總值:738

好叻呀~~

別墅

國民生產總值:838

我個仔都識得拍手, 但就自發性的, 即是唔係我叫他或者聽音樂拍的 佢鍾意拍就拍

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.