跳至

首頁

尾頁

男爵府

銅鑼灣兒科醫生

大家好!想幫我朋友請教大家,請問銅鑼灣區有冇好的兒科醫生介紹呀?唔該哂!

別墅

Re: 銅鑼灣兒科醫生

hi hi

恩平中心15樓-曾榮超兒科醫生,我女兒2歲前睇過其他医生但不好之後經朋友介睇曾榮超兒科醫生直至現在女兒6age了星期日開上许非常好 tel 25771802
you can try
hilouey

禁止訪問

洋房

禮頓中心周榮非常好,但收費較貴.$380-500

洋房

yvonnefrances妳好,
想請教妳買的是那一家的保險,貴不貴呀??能不能略略講0下,
我都搵緊甘的保險.
:-(

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

曾榮超醫生我個囡由一出世就睇佢睇到依家lu,普通咳收$450五日藥,有時唔使咁多藥就$300,好掂啲藥好好味亞囡唔抗拒!

恩平中心15樓-曾榮超兒科醫生,我女兒2歲前睇過其他医生但不好之後經朋友介睇曾榮超兒科醫生直至現在女兒6age了星期日開上许非常好 tel 25771802

大宅

詠詠睇2個dr.
1)呂寧誠--東角中心18樓tel:25767268(如有抗生素around$350-380)
2)周榮--禮頓中心醫生樓(Й事都$380),好有經驗而且有性格,所以病唔斷尾先會

大宅

agree!!真是好醫生, 不過現在加

民房

禮頓中心---大部份都係 "高當"e生?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Dear All,

Dr KO Kam Hung (高錦洪), 21/F Sogo Building, tel: 2649 0083. A very professional and confident doctor. Uses quality and effective medicines. He is not only my little girl's doctor (since birth in 2001) but now our family doctor as well.

大宅

我個仔出世到現在keep住睇中環的梁赤華paul leung, 但
2個幾b時曾經都睇過1次曾榮超. 請問你知吾知曾榮超幫bb打水豆及滿1year的所有針要多少$, 因為我近來發覺梁赤華的收費好貴.
:-(

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我2個就睇恆隆中心26樓, 李雅兒佢睇得好細心, 佢好在sun都有得睇, 咁而家有公司咭, 就睇黃樹和醫生, 佢都係幾好

大宅

我2個就睇恆隆中心26樓, 陳仕文, 有次我阿b入咗院,不約而同啲媽咪介紹我的,我覺得ok啦,因我無比較過其他.我浄係知每好多人睇,收費平around $300.佢工作的醫院係st. Pauls

男爵府

Dr. Tsang in Yen Ping Centre is a good and professional doctor, but quite expensive. $350 for 3 days medicine.

民房

劉達楹
銅鑼灣怡和街麥當勞樓上3/F ?室( Tel : 28901888)
睇咳,气管敏感最好,因我女由細睇到現在四歲,而我介紹比朋友們佢地話勁細心

別墅

你地好呀~ 12月中會有20個月大囝囝去旅行~想配定藥以防萬一~囝囝之前睇開沙田馮宜亮醫生~但我覺得麻麻地~而且好貴~$600一次~但依家時間緊逼~睇下有冇可能轉其他醫生~但若果未睇過的話~醫生又會否配藥呢?我應該點做? :-(

子爵府

蕭偉光兒科醫生(養和註冊醫生)
京華中心5字樓501室 電話25776277

*我個囡囡出生到現在(2歲都係看他)次次看完後食一二次藥就會好返好多,唔算好貴(收費300-400)

別墅

谢谢大家的分享,要保存起来.

別墅

我女女都係曾榮超醫生fans.試過出水豆睇佢,佢的藥水搽完好止痕,我女女現在皮光肉滑,連一粒印都無.
--------------------------------------------------------
bird 寫道:
曾榮超醫生我個囡由一出世就睇佢睇到依家lu,普通咳收$450五日藥,有時唔使咁多藥就$300,好掂啲藥好好味亞囡唔抗拒!

[quote]恩平中心15樓-曾榮超兒科醫生,我女兒2歲前睇過其他医生但不好之後經朋友介睇曾榮超兒科醫生直至現在女兒6age了星期日開上许非常好 tel 25771802
[/quote]

大宅

jennifer_bc 寫道:
蕭偉光兒科醫生(養和註冊醫生)
京華中心5字樓501室 電話25776277

*我個囡囡出生到現在(2歲都係看他)次次看完後食一二次藥就會好返好多,唔算好貴(收費300-400)

hi jennifer_bc
原來簫e生係養和註冊嗎 ? 咁係未有吾舒服入養和就可睇番佢喇 ? 佢有無係養和睇門診嫁 ? 吾該晒.
:wave:  :wave:  :wave:

首頁

尾頁

跳至