自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 各位會帶bb車去

男爵府

估唔到迪士尼咁international, 但d service咁差, 好彩li度d媽咪報料咋!

水晶宮

諗左成年都未諗到, 有冇搞錯~~
如果推架靚車入 disney, 真係帶埋條單車鎖鏈 好d

我自己都係推架士的車~ 雖然 cheap 野,
不過如果唔見就慘啦, 阿女咁大個, 唔會再買車仔啦
佢行街行多一陣都話倦, 有車坐下好d 嘛~~

大宅

我上次都有用單車鎖鏈

thunder_bunny 寫道:
諗左成年都未諗到, 有冇搞錯~~
如果推架靚車入 disney, 真係帶埋條單車鎖鏈 好d

我自己都係推架士的車~ 雖然 cheap 野,
不過如果唔見就慘啦, 阿女咁大個, 唔會再買車仔啦
佢行街行多一陣都話倦, 有車坐下好d 嘛~~

禁止發言

男爵府

http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

別墅

似乎有意多於無心!

男爵府

我都冇諗過有人會偷~
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

畀面勳章

I just go to Disney last Sunday. I just put the bb車 outside and my mum said is that OK? Will anyone stole it? I said no one will steal the bb車 la?
So may be next time 真係帶埋條單車鎖鏈 好d.

大宅

Re: 各位會帶bb車去�Y士尼ge媽咪請注意

我覺唔會攞錯人地架車,一上手就知啦,無乜可能會攞錯,好明顯係有人偷啦!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好明顯係D大陸人偷車黎放野.....

男爵府

偷車者真係好衰格呀!!!!!!!!!!!!!

男爵府

大宅

我就覺得拎錯既機會根本上係"0", 其實係d人見到部車靚靚地, 偷走拎去圖利就差唔多; disney話可能係有人拎錯, 根本就係官方答案, 仲話已經諗梗有乜方法o番, 其實佢都可以搵人派d單車"練"比d人用ga, 咁都唔願做, 咁究竟係佢地諗唔到定唔去重視人地既財物呢?

其實之前睇過無線咪講過law既(o都o都姐做既呢...), 佢都話如果要求個客放低d私人財物, 佢地係有責任睇住ga, 如果唔見佢地都要作出賠償...所以我覺得最好寫上d雜誌到叫佢地幫下手都好
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

唔好講係私人bb車, 我租佢地bb車都唔見呀, 有冇攪錯呀, 玩完返黎唔見左, 好彩冇貴重野, 我同d staff講, 佢地好快比返另一架我.

男爵府

好媽媽勳章

我下次去都要買返一條單車錬啦!
係呢, 有無人可以話係邊度可以買到呢d鎖鏈可以鎖住部車呀???

男爵府

雖然話冇貴重野啫, 如果放低咗BB啲食物, 尿片係車度都夠大件事啦

歌利亞 寫道:
唔好講係私人bb車, 我租佢地bb車都唔見呀, 有冇攪錯呀, 玩完返黎唔見左, 好彩冇貴重野, 我同d staff講, 佢地好快比返另一架我.

大宅

我d朋友都話有好多人偷車,所以唔用自己車去.好在我去disney時真係去租車用,我同我家人玩完果隻船出來真係俾人偷了bb車,好在唔係自己,唔係就 :-( ,之後咪同工作人員講有人偷車,佢地好快咁俾過第二部車我,仲好好.

首頁

尾頁

跳至