夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 我好憎奶奶咁對我個仔,可以點?

你仔仔好可憐,成日俾

大宅

我會直接話佢架, 你係 BB 個丫媽, 你唔保護佢, 仲會有邊個保護佢 wor, 有乜唔對路都要出聲, 少少事就忍o者, 成日都係咁就唔得, 好似我丫爸有時都會話我個仔 (發下口痕咁), 我有時聽到都會直接 + 認真同佢講 "好心你唔好成日咁講啦, 你 lee d 咪你負面教育 law??!!"

如果丫 99 有乜唔 like, 咪比個 signal 佢 law "你有乜唔 like 你既事, 佢係我個仔, 我係佢丫媽, 我地兩母子 like 就 okay 啦"

子爵府

好媽媽勳章

如果你老公唔理...除非你搬出去住...如果唔係你一定要出聲...小朋友而家年紀細...佢未必知道發生咩事...當佢慢慢咁大既時候...如果有一日個仔問你...媽媽...我係咪唔乖呀...點解女麻 女麻唔鍾意我...成日鬧我...你地唔好唔要我呀...咁你會點做...你都話bb就黎出世...如果你奶奶真係鍚bb多過你個仔...咁你覺得你個仔會點諗...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

我絕對唔會比人咁鬧個女, 有時我媽咪, 將個女同邊果邊果d孫比, 話我個女唔乖, 一連串咁"丁"住我果女, 我都會叫我呀媽唔好成日同人比, 人地掂教係佢件事, 可況, 你99直情無理取鬧, 我覺得你一定出口保護個BB, 有d人真係唔話唔知"需".

禁止訪問

男爵府

真係有問題你62&99!
睇到我

大宅

人地點話我都可以忍,但話我個仔的話,天王都冇面比,一定會比面色佢地睇,同埋要佢知道唔可以再咁對我個仔~~

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

your 99 and 62 so crazy!

大宅

你99把口都好毒
露絲 寫道:
當年我個衰99都是這樣...不知所謂, 在我媽面前又話我生完後廋曬...一定有絕症, 佢都痴線, 所以我好憎d多事幹又冇中生有又喜歡中傷人的99.

結果我大兒子比個99揍完後....就唔要得個隻. 細b出生後, 大b仲成日打細b, 個99又成日在我面前說: 唔好比個大打個細啦~~~

大宅

都三歲, 仲咩咁遲先講
850212 寫道:
我都想唔見佢,但我同佢住的,日日都要對住佢,我老公又乜都唔理,又成日幫住佢阿媽,唔通要我自己同佢講?我講唔出口呀,[quote]
joeyma 寫道:
你個仔心理一定受創啦

你直接話佢知唔可以咁教法架....

既然佢話得咁差,叫佢唔好見你個仔囉

short~~short~~~~~~地
[/quote]

大宅

850212,
你要正視問題,同老公傾下,你個bb就出世喇,大仔佢會好"倒忌"個bb,可能會仲曳!!我都知唔怪得個大仔咁,因為佢成日毛啦啦俾人話,乖又話,少少曳又話,好唔開心架!!!
你同你99講,大仔真係好曳咩,老公細個果時曳唔曳架,會唔會成日話唔要佢架,有邊個細路唔百厭架!!!!

你一定要俾你老公知道,唔可以再俾你62&99咁話個大仔,如果唔係到時個大仔仲曳仲反伴,會好憎個細佬,好憎d大人,因為佢地只係錫個細,唔錫佢,佢做咩都唔岩,做岩左都話佢,佢就會亂咁黎架喇!!!

我細個果時,有個同學(男仔),佢媽咪要生細佬,所以唔可以帶佢返小學,d c9就講笑咁話:"媽咪唔要你喇,錫晒個細佬,唔帶你返學呀!!!",但係佢媽咪兩個都錫,不過細佬比較細,所以要全日照顧個bb,唔得閒帶佢返學同帶佢出街玩,之後佢聽聽埋埋,搞到好唔開心,成日都唔講野,之後睇醫生,醫生話佢有抑鬱症,自閉症同埋有少少暴力傾向!!!

唔係講笑架,係真架,我唔希望你個大仔會咁,大膽d同99講下啦!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至