在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

急!搵人睇9個月bb+4歲女

照顧開佢地既婆婆入咗院, 想搵人幫手, 1-2個月, 但唔係好多budget.邊度可以搵到幫手. :cry: 唔該哂

別墅

Re: 急!搵人睇9個月bb+4歲女

你不如講下你係邊區住?
你想點湊法?
價錢如何?
呢度咁多媽咪是全職媽咪,
實會有人可以幫到你的

複式洋房

住粉嶺, 幾多錢? 唔知而加市價係幾多? 最好唔好多過請工人啦!而經好tight !

時間要好長, 因為在港島區返工, 夜晚返到嚟起碼7-8點. 朝早7點三度就出門口, 我知要揍住兩個好忙, 主要照顧小朋友, 喂飽佢地, 有時間做少少家務咁拉!個女八月中就返學, 到時淨係揍返學同放學.(上午班)

禁止訪問

複式洋房

got error, can't send PM. but my husband really worry ...u know..we just don't know each other....I am not sure. but can u take care of three at the same time ..I mean including ur daughter

洋房

文章已被刪除 - 廣告文章

文章已被刪除 - 廣告文章
請注意:在討論區張貼未被批准之廣告文章將會被封鎖帳號

有關廣告事宜請電郵至[email protected]

[size=small]- 我們絕不接受以其他會員同樣違規而未被刪文的抗辯理由。如發現有文章違規,歡迎透過「舉報濫用」來告知我們,我們定當作出處理。
- 刪除文章的準則是透過隨機抽查及濫用報告來決定。
- 我們會按照嚴重程度鎖上重犯者之戶口及IP。
- 我們最終目的是希望用者自律,如非不得已才會鎖戶,敬希合作。
我好鐘意湊BB架,之前仲曾經為社署照顧過小童...... 又試過以私人形式幫人湊0-6歲既小朋友, 經驗豐富,居住地方整潔...... 全日/半日均可

複式洋房

多謝你, 但我住粉嶺區, 現在暫時搵到幫手啦.

首頁

尾頁

跳至