意見反饋
義工

自由講場 今日: 111|主題: 1004416

去廣州一問

男爵府

國民生產總值:5549

好媽媽勳章 畀面勳章

去廣州一問

請問有無人知由(火車)紅磡到廣州是幾多$.....
除中旅社買票..重有無平d的車票????
thx!!!!!

男爵府

國民生產總值:6888

Re: 去廣州一問

單程直通車票 成人$230, 小童 $115

可用電話或上網訂票 29477888

別墅

國民生產總值:917

每日只有2-3班車係 $230, 其他所有班次都係 $190.

ruby 寫道:
單程直通車票 成人$230, 小童 $115

可用電話或上網訂票 29477888

子爵府

國民生產總值:11290

HKD230.00 of KCR Train, which called first class , included a coffee or tea , If you buy the HKD 190.00 of KCR, that still included a bottle of water. if you buy HKD190.00 which is not KCR traning, sorry. nothing included.

男爵府

國民生產總值:6175

係深圳轉火車上廣州平d同班次密好多。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝你地的回應,是否每間旅行社的價錢一樣??????

由 mos2468 於 2006-08-01 01:20:16
係深圳轉火車上廣州平d同班次密好多。

唔知道深圳轉火車上廣州幾錢一張呀????????
是否要訂票?一去就可以乘搭???????

男爵府

國民生產總值:6225

深圳去廣洲火車視乎不同車種同沿余停站的數目

在香港中旅社可以買到飛, 價錢85-104, 不過建議去到深圳火車站先買, 費事趕唔到車蝕左張飛

詳情可以係

呢度

睇到

子爵府

國民生產總值:11290

去到先買啦, 冇記錯, 係RMB70.00 一張,(有座号的, 但唔係包廂)
大約15-20 鐘一班, 分別在於中途停唔停站或停边幾個站.
如果你唔係坐KCR直通車, 冇咁舒服同有異味,好熱,好嘈.........

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Thank you 你地呀,比禁多資料我....

珍珠宮

國民生產總值:34873

2018勳章 畀面勳章

heiheikeikei 寫道:
去到先買啦, 冇記錯, 係RMB70.00 一張,(有座号的, 但唔係包廂)
大約15-20 鐘一班, 分別在於中途停唔停站或停边幾個站.
如果你唔係坐KCR直通車, 冇咁舒服同有異味,好熱,好嘈.........

如果要我o係深圳搭大陸火車去廣州, 我寧願搭中旅既巴士直去廣州好了, 都係3個鐘, 但勝在安全舒服, 個個o係香港上車, 唔洗對住d大陸人.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

哈哈...是我無用....因我會暈車浪
火車會怏d,所以會搭火車...........

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.