夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你兩公婆訓果張床幾闊?

5呎囉........本來就夠(我同老公都肥勝勝)依家多左個大肥仔(我個13個月0既仔)......好BIG....要換0的先得

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

ha8mo 寫道:
個仔一齊訓埋嗎?

係啊,因為我係老爺度住等緊派樓,我地一間房,老爺一間房,所以我地3個就要一齊訓 :-(
我覺得4尺半已好足夠,因為我老公廋我又好細粒,加埋我個仔就岩岩好,不過我個仔再大d就真係唔夠位訓lu,希望快d派到屋就好lu
執子之手,與子偕老~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
ha8mo 寫道:
得架喎
我見人地將間房整做日式tatami
一入房行高一級仔就全間係床

我就係咁啦,一入房就要上床

伯爵府

好媽媽勳章

我訓個張就 5 X 6, 老公個張就 3 X 6

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS
該用戶已被刪除

洋房

之前我同我老公個張4.5 x 6.3尺

依家我同仔仔瞓個張4.5 x 6.3尺
老公個張4 x 6尺

別墅

wwloww

我同你一樣

現在我同我老公瞓張4.5 x 6.3尺床

如果bb出世後我都考慮同女女瞓張4.5 x 6.3尺床

老公就過隔離房瞓個張4 x 6尺 床

侯爵府

4呎半

別墅

4呎....但係一啲都唔夠瞓....諗住換張5呎...

複式洋房

rubyhappy2 寫道:
5 呎 x 6 吋半

哈哈, 你張床好細張呀!

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

5' x 6'3" for 2

男爵府

標準大小小~訓3個人

大宅

4'5 x 6'3

禁止訪問

大宅

我訓緊果張係4X6 想換張大D, 應該要 4.5X6.3 或 5X6.3呢?

但係唔知到時買床褥會否麻煩些??? ?-(
該用戶已被刪除

禁止訪問

珍珠宮

我果時係非翠果度做既~~ 3千5連床玉都係訂造, 幾抵架~~

話你聽呀, 2少奶前我地幾個月搬入新屋, 走去ikea買床, 未夠一年已經爛爛地啦......(張床斷左2條骨) 佢地2個夾埋都唔夠我同老公重磅呀!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

大圓床我就見過呢~~
我老公個fd, 特登訂造一張7呎直徑既大圓床玉!!

果日見到, 被我地笑佢係咪太掛住九龍塘d大圓床......
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至