產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

廣華睇開產助士,但36週轉睇醫生...點解既?

一路都睇開產助士

但下次就要見醫生....

見醫生有D咩做嫁??

大宅

Re: 廣華睇開產助士,但36週轉睇醫生...點解既?

我嗰時都係咁, 唔使擔心, 到咗懷孕後期比醫生check吓問吓嘢啫.

別墅

oic...之後又係睇返助產士??

別墅

Hello 各位,

我都係在廣華睇開產助士, 今個星期32週. 我下次仲係睇產助士, 再之後就跟醫生. 我知道跟醫生就得上午有得睇, 沒有下午診. 對我好唔方面.

:-(

大宅

carlala 寫道:
oic...之後又係睇返助產士??

如冇咩問題, 佢地應該會跟進到妳生完添 , 佢地好好人架.

大宅

calbeeyee 寫道:
Hello 各位,

我都係在廣華睇開產助士, 今個星期32週. 我下次仲係睇產助士, 再之後就跟醫生. 我知道跟醫生就得上午有得睇, 沒有下午診. 對我好唔方面.

:-(

冇法啦, 我嗰時都係咁, 通常見醫生都要等好耐, 睇得嚟又要趕食飯, 又要趕返工

公爵府

You don't need to wait for long....as I need to consult doctor on every visit. Last time, it just took me one hour.

別墅

我咪驚趕餐死, 下午又要返工. :-(

公爵府

calbeeyee 寫道:
我咪驚趕餐死, 下午又要返工. :-(

Don't worry la...1:00 pm is their lunch time and all consultation will be finished before 1:00 pm.

首頁

尾頁

跳至