興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

民房

開唔到MSN呀!!!!

我知Y 開唔到MSN....但係唔知點做呀......
個MSN話連唔到線.............. :-(

民房

Re: 開唔到MSN呀!!!!

你有無上網?

複式洋房

Are you update to the latest Windows live messager?

民房

我有上網~但我無update個msn.........

大宅

我星期一開始返工就login 唔到msn呀, 我用7.5 version 的. re-install 過, 直頭安裝都不成功. 連個norton anti-virus 都開唔到. 係唔係中左毒呢? 其他野都正常喎, 可以上到internet, 又用到outlook, 有無人可以解答到係咩事呢? 只係公司部電腦唔得, 屋企是可以的.

民房

我都係用7.5呀!!!我重設個密碼就無事!!!

大宅

小MAN 寫道:
我都係用7.5呀!!!我重設個密碼就無事!!!

請問點樣重設密碼的?

民房

係咪你公司BLOCK咗, 用唔到呀!

大宅

yannma 寫道:
係咪你公司BLOCK咗, 用唔到呀!

無咩理由lor, 因為我公司得2丁人, 另一個是不懂電腦的, 佢無咁叻會block喎. 我係連msn個郵箱都開唔到. :-( 但係yahoo又無問題喎, 咁先奇.

首頁

尾頁

跳至