跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

你地知唔知係UA戲院睇戲3歲以下要唔要買飛架

男爵府

Re: 你地知唔知係UA戲院睇戲3歲以下要唔要買飛架

睇高度: 100m

Shatin UA 執得好正, MOS UA 隻眼開隻眼閉

禁止訪問

男爵府

They have a yellow line to measure the height as they are counting by height. Last week, I asked the 收飛阿姐if my daughter need to buy ticket as she is just a little above the line, she said no need wo ... But so far we haven't got inside watch any film, but may try in the coming weekend.

複式洋房

我個女三歲多,但就無100cm高,上次我去睇反斗車,佢話要自己坐一個位,所以我就買多張飛俾佢坐.一共三張飛

之後我同事話我點解咁笨,買兩張飛中間隔一個位留空咪可以買少一張囉.本來我都好同意她的說法,但一想到在小朋友面前要以身作則,身教呀嘛,就打消呢個念頭,>>>咪咁"度縮"!所以我第日睇戲都會好似今次唭俾足錢呀!!! :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至