義工
跳至
[2006年] 請問你哋俾咩枕頭阿b用?

大宅

國民生產總值:2005

請問你哋俾咩枕頭阿b用?

我依家俾中間"粒"咗的枕頭阿b用, 見sinomax有一款for baby.......買咗但阿b唔like...........所以想問吓你哋俾咩枕頭阿b用?

禁止訪問

國民生產總值:545

Re: 請問你哋俾咩枕頭阿b用?

伯爵府

國民生產總值:15505

浩朗喺屋企無用枕頭,去街bb車度就用sinomax!

男爵府

國民生產總值:7517

sinomax,瞓着先用!未瞓着前唔用....

大宅

國民生產總值:2197

bbq 依家用緊蓆枕, 因為佢好大汗 !

大宅

國民生產總值:1248

我無比枕頭佢, d 人話姑娘話一歲前都唔洗比o架嗎...

大宅

國民生產總值:3503

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]MoMo用喺BB Dream買 Mikimoto嘅枕頭

男爵府

咁你哋bb個頭扁唔扁呀,,点解我個bb個頭咁扁(超扁果隻)

男爵府

國民生產總值:5158

rebeccachor 寫道:

我都冇俾枕頭jerry仔用,屋企都有幾個,但都諗住到1歲先至開始用

公爵府

國民生產總值:26697

畀面勳章

本來都唔諗住咁早比枕頭佢架, 但見佢瞓係個攬枕到好"梳乾"咁, 咪買左個"死佬咩"佢瞓下

大宅

國民生產總值:1653

好媽媽勳章

Re: 請問你

之前我都無比枕頭BB用...只係用毛巾仔墊住咋
但剛剛買左個sinomax安睡豬比BB....琴晚可以用...覺得幾好喎

子爵府

國民生產總值:14365

瑤瑤用個個係透氣枕...係吉之島,千色,永安都有得買...我一直都有比枕頭瑤瑤瞓..我又唔覺佢個頭仔扁..可能係佢反瞓啦.. :lol:

大宅

好媽媽勳章

我BB剛出世時我會張佢打側身訓架...兩邊輪流訓....一來驚佢嘔奶....二來成日平訓佢頭仔就會扁架喇....因佢地既頭仔仲好軟...未硬....而家BB個頭仔都無扁呀....唔知你個BB係唔係因為咁既原因呢!

[quote]
TSZYUI 寫道:
咁你

大宅

我見阿b好鍾意打側訓, 膊頭同手都壓住, 有枕頭好似好d........
rebeccachor 寫道:

大宅

bbq用蓆枕, 起身時臉上有冇蓆印呀
mr2 寫道:
bbq 依家用緊蓆枕, 因為佢好大汗 !

男爵府

可能我冇比bb則瞓(細嘅時候),不過佢e家係則瞓唔知会唔会太遲呢?

公爵府

畀面勳章

安睡豬會唔會高左d, 原本都想買架
manman0401 寫道:
但剛剛買左個sinomax安睡豬比BB....琴晚可以用...覺得幾好喎

大宅

好媽媽勳章

noodles9112002
佢有三層...可以根據不同年齡o黎調節枕頭個高度...可以用到六歲....而家BB都係用第一層矮 d o個邊....所以唔會太高...而且好軟熟

noodles9112002 寫道:
[quote]
[/quote]

大宅

好媽媽勳章

TSZYUI
我諗起碼唔會繼續扁落去先掛....BB而家頭仔開始硬....唔好比佢扁定左....試o下又無訪o既

[quote]
TSZYUI 寫道:
可能我冇比bb則

公爵府

畀面勳章

咁好??又去睇下先!!
noodles9112002
佢有三層...可以根據不同年齡o黎調節枕頭個高度...可以用到六歲....而家BB都係用第一層矮 d o個邊....所以唔會太高...而且好軟熟

[quote]
noodles9112002 寫道:
[quote]
[/quote][/quote]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.