美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問你地用邊隻防曬去街 n 遊水?

如題

大宅

Re: 請問你地用邊隻防曬去街 n 遊水?

sofina...
spf 50 同 spf 24..
好好用~
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

禁止訪問

畀面勳章

大宅

mama_kevin 寫道:
sofina...
好好用~

me too

複式洋房

如果我去游水就會用shiseido
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

子爵府

me 3
karina302 寫道:
[quote]
sofina...
好好用~

me too [/quote]

別墅

me 4 la
ill 寫道:
me 3[quote]
[quote]
sofina...
好好用~

me too [/quote][/quote]

公爵府

好媽媽勳章

Miss_Chan_Chan 寫道:
如果我去游水就會用shiseido

me2

大宅

me 5

我上個禮拜去石澳水, 面 & 身都係搽SPF 50, 晒咗1日都無黑到, 我D FRIEND都有搽, 都話正

貓貓豬 寫道:
me 4 la [quote]
ill 寫道:
me 3[quote]
[quote]
sofina...
好好用~

me too [/quote][/quote][/quote]

大宅

吾該哂大家, 想問sofina隻50幾錢$?

洋房

I want to know too.

cwlbbs 寫道:

大宅

Arismum 寫道:
I want to know too.

[quote]
cwlbbs 寫道:
[/quote]

$200~
不過要用 cleansing oil 落先 clean ga~
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

複式洋房

我多數 手 "倩碧" 無油配方, 擔心生油脂粒...

首頁

尾頁

跳至