育兒好物

跳至

首頁

尾頁

洋房

新天地送咗兒童攝影,你哋話去唔去好?

我係tredyland買嘢送咗兒童攝影,都有12張相,兩個造型,你哋話去唔去好呀!因為佢唔連相底,所以我怕去到比人逼買依樣,逼買個樣?

男爵府

Re: 新天地送咗兒童攝影,你哋話去唔去好?

可能你見到啲相靚, 就唔只淨係要嗰12張相lu

男爵府

kathy1228 寫道:
我係tredyland買嘢送咗兒童攝影,都有12張相,兩個造型,你哋話去唔去好呀!因為佢唔連相底,所以我怕去到比人逼買依樣,逼買個樣?

我結婚時,因酒席都係送新天地攝影package,我一去到,佢就sell我加$$$$upgrade.我都加左小小,因佢送果個plan.油畫係冇架,但我去睇相時,佢又sell我曬多d相,最後我只曬多幾張,佢地立即黑面.

男爵府

去啦,佢地影d相會專業d,靚d
不過,你地之前最好講定"最多"要哂幾多張相,
咁d sales都冇你乎
我結婚時,都係响新天地影相
結果,佢有佢sale ,我地有我地揀相

洋房

我都係個度影婚紗相,影得好靚,但係就勁屈,樣樣都要加錢,我地俾三四千蚊去影,D相就屈我老公加咗萬幾蚊,我話唔洗要咁多相,個SALE仲寸我,話通常都係個太太叫老公加多D相,好少係個太太話唔要咁多...

佢地仲可能會幫你地影多幾個造型,等你要個D相時就話個PLAN唔包,要個D相就要俾$$,猛同你講D相影得好靚,冇人影到咁靚,唔要好可惜,又叫你D相做油畫做相簿做保護膜,樣樣都係$$,冇乜可能可以唔俾錢拎相走...

侯爵府

雖然我結婚相唔係係呢間影, 不過間間都會sale得好勁, 亦因為咁大出血呀, 最後覺得企硬最緊要, 唔好怕佢地黑面, 你一心軟你就大出血, 黑面係揀相時or取相最常見, 但日後又幾何會相見返 :lol:

首頁

尾頁

跳至