心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

i'm ok now

我而家化悲憤為食量........心情已經平伏左好多.........

我決定左以後咩都盡量唔理......唔唸......

anyway, meialo, thank you

子爵府

Re: 我極度唔開心.........有冇人可以安慰下我???

禁又唔洗禁灰架^^樂觀d^^開心又要過^^唔開心又要過^^點解唔開開心心去過日子呢^^唔好聽架說話^^聽完咪算籮^^記禁多會死好多細胞同令你個人遲場都唔好架^^記住明天會好好就得啦!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

複式洋房

Re: 我極度唔開心.........有冇人可以安慰下我???

meialo,thx :-P

子爵府

sleepy329
其實會唔會你太想得到別人既回報?
做人只要對得起自己~對得起人~唔駛理人地點樣對番你~even係你屋企人!!你對佢地好~佢地點會feel唔倒~可能佢地無表達出黎o者~
諗野嚮好o個方面諗啦!人就會開心d架喇!

子爵府

自私尼樣野就人人都會有架啦^^每個人準則唔同^^睇下你點睇架嗟!!!!
sleepy329 寫道:
meialo,

我知..........但係.....當你做任何野都為人著想,但人地就做乜都為自己唸...自私自利.....真係好失望!!

眼見佢地係咁,我都想令自己自私d,但又對唔住自己個良心.....唉...我都唔知自己想點.......總之,好煩!!!點解人就係咁????
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

只要付出前唔好求回報.
人同人相處, 好多時有好多誤會, 只要你同自己講, 佢地唔係咁差既, 一定係自己攪錯, 可能會舒服D.
可能你遇既人令你唔開心, maybe你可以將佢地好既野放大, 衰既野'suk'細.
一定有人對你好既, 好似我咁, 為了安慰你, 遲了走無得食龜靈膏喇(喉嚨痛), 都叫有人為你付出丫.
開心番喇, 唔好白費我心機呀.

複式洋房

meialo,racar & 芝娃娃,

唔該晒你地~~我而家冇事啦,haha :wink:

p.s.芝娃娃多謝你既付出,我識唸啦,~~haha,thx

子爵府

sleepy329
我屋企人個個都好自私,自從我環境好d,先至敢鬧醒我呀媽,令到佢而家變好咗d,因為我比較窮果陣,講句嘢都冇人so我,but家人係整定嘅,只怪我哋條命係咁囉 :cry: 唔好咁上心 :wink:

複式洋房

lo8189,

我既處境同你exactly一樣......咁似乎真係要努力上進d,搵多d$$先得啦......thank you :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至