懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日醫生話bb唔知邊個器官脹大左0.4呀﹗

我今日睇醫生佢 話我阿b唔知邊到(好似係肺部)我唔係好記得,脹左0.4呀,我好擔心呀,我問佢點算,佢話要等bb出世再睇個bb,我好驚呀﹗點算呀? :-(

伯爵府

Re: 今日醫生話bb唔知邊個器官脹大左0.4呀﹗

唔好咁擔心啦!e生有無話會有啲咩問題呀?會唔會自己細番ga?

男爵府

如果醫生都講到唔清唔楚, 即係唔係好嚴重啦, 放心放心~

子爵府

唔係醫生講得唔清楚呀,係我自己無留心聽渣﹗

hialice 寫道:
如果醫生都講到唔清唔楚, 即係唔係好嚴重啦, 放心放心~

珍珠宮

咁你打電話去問下醫生啦..

大宅

醒目開學勳章

我唸個醫生應該係指bb個腎..我個bb之前都係咁.. 如果真係既話.. 就要等佢自己細番.keep住照us. 等bb出左世要再比醫生觀察..

大宅

me too

我都唔知佢幾時漲左, e生冇同我講, 反而細返正常時我先知曾經漲過, 所以唔洗咁擔心架, 好似好普遍架咋, 多數後期都會正常返架

小鵝媽 寫道:
我唸個醫生應該係指bb個腎..我個bb之前都係咁.. 如果真係既話.. 就要等佢自己細番.keep住照us. 等bb出左世要再比醫生觀察..
3.315kg

首頁

尾頁

跳至