跳至

首頁

尾頁

大宅

你地睇政府定私家?

我而家19weeks左右, 今日產檢問dr, 我幾時照結構性, 佢答我, 你呢個年齡 (yr 26), 我地唔用你照架........真係比佢激死呀....... :evil:

總之一早睇私家~

禁止訪問

Re: 你地睇政府定私家?

大宅

Private doctor, will do the 結構 next visit when I'm 21 weeks.

複式洋房

我兩邊都有睇。私家6星期check一次,次次都有得照u/s可以見到bb好開心,但係政府只會照一次u/s!

別墅

Angel小茵 寫道:
我而家19weeks左右, 今日產檢問dr, 我幾時照結構性, 佢答我, 你呢個年齡 (yr 26), 我地唔用你照架........真係比佢激死呀....... :evil:

總之一早睇私家~

妳係邊間度睇? 我係廣華3/8會有得照喎... 係咪間間唔同架...

別墅

I have booked an appointment today in Central for structural scanning (20 weeks) and it costs HKD1,000....

複式洋房

I have the same experience as Angel. I ask the doctor in QE to have the structual scanning. He said only those with high risk of some disease will do. So I need to pay for $1200 to do the scanning in private doctor's.

大宅

係屯門睇呀..........
咩唔係個個孕婦都一樣架咩........
咁..叫做呢個年紀呀........真係幾嬲架.......

首頁

尾頁

跳至