意見反饋
義工
跳至
[2006年] 有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

大宅

國民生產總值:2205

有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

大宅

國民生產總值:2080

Re: 有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

我11月24日預產期呀...你幾時呀??

大宅

Re: 有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

我係11月4 呀, 但我總係覺得自己會早生. 希望唔好太早啦.

大宅

國民生產總值:2080

我都驚緊....

伯爵府

國民生產總值:15534

我的預產期是11月14日

民房

國民生產總值:74

hi...

我係11月24號呀

大宅

e, 己經有人同你同一日.
乜無乜人月頭呀??

別墅

國民生產總值:939

我係11月3日呀! 我個係囡, 我grandmom話生囡係會早d架, 所以我都驚10月中佢就想出黎啦

大宅

我個係囝囝呀, 但我個肚成日都好硬, 不過又唔會痛, 所以我成日覺得佢會好早出世.

別墅

國民生產總值:503

我係11月9日! 係囡!!

大宅

係喎, 你地有無入助產士小組呀, 我係逄星期三睇架. 你覺得你地果組好唔好呀.

別墅

國民生產總值:939

我都係逄星期三睇架, 但係我冇得入助產士小組呀...不過好在等醫生既時間都唔係太耐 :wink:

大宅

哎呀, 老公返黎啦,要訓啦. 我公司日頭上唔到bk, 我聽晚再上黎啦. 早抖. 各位媽媽你地都唔好咁夜啦.

大宅

cspc7 寫道:
我都係逄星期三睇架, 但係我冇得入助產士小組呀...不過好在等醫生既時間都唔係太耐 :wink:

e, 咁下次咁岩可能可以見見面喎..... 真閃. bb

複式洋房

國民生產總值:127

Hi

My due date is 23/11. It's probably a girl. Hope to see some of you there in Kwong Wah.

It's my second baby. My first baby was also born in Kwong Wah.
Emily :roll:

男爵府

國民生產總值:8720

我預產期5/11,護士小組星期一下午.
未經本人許可, 不得轉載

大宅

國民生產總值:2944

cirelee

我囡囡預產期都係11月9日呀!我個肚成日都好硬,晚間仲勁郁,尋晚好似打梗'泰拳'的一樣,bing ling bang lan...

複式洋房

國民生產總值:213

我係11月8日! 係囡囡.............

別墅

國民生產總值:503

我都係逄星期三睇助產士小組呀...我係9:00..

HoneySu 寫道:
係喎, 你地有無入助產士小組呀, 我係逄星期三睇架. 你覺得你地果組好唔好呀.

別墅

國民生產總值:715

我囡囡都係咁, 好似係入面玩咁, 有時好大力打落來, 不過都幾得意.....

Nov 寫道:
cirelee

我囡囡預產期都係11月9日呀!我個肚成日都好硬,晚間仲勁郁,尋晚好似打梗'泰拳'的一樣,bing ling bang lan...

12345678910... 29
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.