跳至

首頁
34567...29

尾頁

大宅

Re: 有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

我本來係第一組架,...不過轉左星期三...
你地有冇人都係....响8/23號返去產檢架??
--------------

Login********due date****b/g****助產士小組
Villamama****2/11******囝囝***???***
HoneySu*****3/11******囝囝**** wed (team 2)
cspc7*******3/11******囡囡***無
巴比倫*******4/11******囡囡***???***
lulu皇后******5/11******囡囡***第一組Wed***
nov*********9/11******囡囡***???***
cirelee*******9/11******囡囡***第一組
leia********10 or 15/11**囡囡***第二組
bingo媽媽*****11/11*****囝囝***???***
Alice00******11/11******囡囡***無
reginay******11/11******囡囡***???***
be**********14/11******囡囡***無
happyivy*****14/11******囝囝*** 無
MelodyLeung**14/11******囝囝***???***
CARMENTAM**14/11******囝囝***???***
milkcandy****14/11******囡囡***???***
bbmaggie****14/11******囡囡***???***
vf2006******17/11******囝囝***無
jomel*******22/11******囝囝***???***
emily_lai*****23/11******囡囡***???***
kylieman*****24/11******囡囡***第二組***
lui_ho*******28/11******囡囡***第一組(Wed)

子爵府

Re: 有無11月媽媽會係廣華生呀. 入黎傾下, 到時大家咁上下時間生可能可以係產房相遇呢~

Login********due date****b/g****助產士小組
Villamama****2/11******囝囝***???***
HoneySu*****3/11******囝囝**** wed (team 2)
cspc7*******3/11******囡囡***無
巴比倫*******4/11******囡囡***???***
lulu皇后******5/11******囡囡***第一組Mon***
nov*********9/11******囡囡***???***
cirelee*******9/11******囡囡***第一組
leia********10 or 15/11**囡囡***第二組
bingo媽媽*****11/11*****囝囝***???***
Alice00******11/11******囡囡***無
reginay******11/11******囡囡***???***
be**********14/11******囡囡***無
happyivy*****14/11******囝囝*** 無
MelodyLeung**14/11******囝囝***???***
CARMENTAM**14/11******囝囝***???***
milkcandy****14/11******囡囡***???***
bbmaggie****14/11******囡囡***???***
vf2006******17/11******囝囝***無
jomel*******22/11******囝囝***???***
emily_lai*****23/11******囡囡***???***
kylieman*****24/11******囡囡***第二組***
lui_ho*******28/11******囡囡***第一組(Wed)

我應該係mon覆診,記錯咗,大肚之後D記性好似差咗好多咁..
未經本人許可, 不得轉載

伯爵府

Leia,

原本無認錯人, 不過果日完咗趕去厠所, 所以無同你打招呼, 係呀, 我會26/8上分娩的認識呀, 到時見啦

伯爵府

我都發覺呢到夜晚好熱鬧, 好多媽咪都會上嚟chat吓, 到我朝早睇番時, 已經去到好多版, 要追番d message, 但我反而係公司chat多d, 好少夜晚上網, 懶得開機

大宅

HI,你們好!
我都係11月媽媽,還未知係邊度生,廣華/仁安,預產期24/11.我己經見到有人和我同一日預產期啦....幾得意

複式洋房

我預產期 11月2 日, 第一之登記時姑娘叫我入助產士小組, 但我同老公商量過, 最後簡見醫生 , 其實有咩分別 ?????

大宅

助產士接生的好處都好多,包括產後可以在廣華FOLLOW UP,而選擇了醫生就唔得了.其實助產士她們好純熟,手勢好好,可以放心.好果你的工作日日都係接生的話,你點都會技術唔差得去邊的.

複式洋房

我都係助產士小組team 1, 逄星期三下什覆診. 啲姑娘都幾好! 尋日佢同我講冇消息就係最好的消息

但到時我地點樣相認呢? 係咪要放支紅玫瑰係床頭呢?

大宅

hi..milkcandy,...

我都係team 1(wed)呀...
咁你下次幾號返去check up呀?

複式洋房

9月6日下午1點45分, 今次覆診時間近咗 只係5個星期...

別墅

kylieman

大家都係Team 2,但唔同房喎,我係逢星期五朝早架,冇機會撞到,我預產期係10/11 or 15/11唔知有冇機會同房呢

大宅

leia,
我預產期係11月24呀...唔知有冇機會呢...

仔仔錫錫你,
我同你同一日預產期呀....

我9月2號會上堂呀,唔會有冇媽咪一樣呢?

伯爵府

kylieman,

我2/9都係去聽talk"初生嬰兒護理", 由26/8至16/9連續4個week都要聽talk, 唔知到時見唔見到你哋呢

大宅

VF2006,

我淨係報左2/9 一個咋...個產前運動又full晒喎...
仲要係呢個course,係我朋友幫我報..
我都唔知除左分娩的認識,仲有咩course上...因為係朋友幫我報...
咁我2/9應該會見到你喎...我地點認好呢?

伯爵府

kylieman,

2/9有兩堂喎, 10am-11:15am係"分娩的認識", 而我上果個係11:30am-12:45pm"初生嬰兒護理", 如你係上前一個, 咁可能要你完咗至可以認到你呀

伯爵府

我擒日下畫去咗KWH睇medical, 睇完醫生上咗4/F睇吓有咩嘢talk啦, 嘩, 成個10月嘅talk都full晒, 幾厲利呀, 不過d talk我都差唔多報晒, 所以由26/8 - 16/9每個星期六朝早都好唔得閒

別墅

haha... I found lot of people are "在線上!".. are you having your lunch in the office!!

大宅

vf2006,

咁我淨係上分娩o個堂...咁唔知會唔會見到?

複式洋房

你地就好啦 報到 8-9月講座, 我遲左報, 只報到 10月, 可能到時都生得啦 !!!!唔使聽

複式洋房

各位:
我仲未報"分娩的認識呀!因為返工好忙,但我先生想陪產,而家會唔會無位呀! :-( :-(

首頁
34567...29

尾頁

跳至