意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240700

跳至
請問有沒有看吳國光e生開刀生B

大宅

國民生產總值:1940

BK Milk勳章

請問有沒有看吳國光e生開刀生B

請問有沒有看吳國光e生開刀生B, 佢OK唔OK呀?

子爵府

國民生產總值:11404

Re: 請問有沒有看吳國光e生開刀生B

ok!!

複式洋房

國民生產總值:376

聽聞OK,係同事介紹我睇佢,我BOOK左月中找佢開刀.

子爵府

國民生產總值:13830

me too! 我book左9月中找佢開刀!

子爵府

HE IS NICE AND CARING!!
FEE IS NOT HIGH!

複式洋房

國民生產總值:226

phoebechan2,SandyHung,

我都睇緊吳國光, 覺得佢幾好, 但我還未決定去公立生定去私家找他開刀生。 我想問妳們知不知道他開刀收費幾多? 我要再過2個星期先覆診, 心中有個預算比較好!

大宅

BK Milk勳章

開刀e生費 , 好似 $10000再加港安e院package, 我想知條巴痕有幾長。

子爵府

國民生產總值:14192

好媽媽勳章

marcella

我都係 考慮中

複式洋房

Marcella,

開刀收我$10,000.(我早上09:15開刀,佢話如果我10:00開刀,就要收我$12,000.(因為佢會睇少左幾個門診客,條數計番落去),痳醉師$3,000.巡房每日$600(包埋睇bb),有些醫生唔包巡房睇bb,就由另外兒科醫生睇,好似要$500一日.
佢收你覆診幾錢呀?我第一次睇就$550,跟住兩次都係$450,唔知點解有唔同收費呢?

大宅

BK Milk勳章

我之前看過有關吳e生的討論區, 佢地好似說過join佢接生
覆診是4xx。但佢因時間來收手術費會唔會好現實...

子爵府

1st consultation係貴d架, 唔係比唔比佢接生

子爵府

marcella~

我都係再過2個星期先覆診,但 我有d 嘢仲未問得好清楚,但 我个人覺得吳醫生好細心,因為我係一个極度怕痛 同埋 抽血ge人,佢幫我抽血時,好細心咁安慰我,所以 唔係好痛!

子爵府

phoebechan2~

吓! 佢分段收費嗎? 等我再問清楚先!

phoebechan2 寫道:
Marcella,

開刀收我$10,000.(我早上09:15開刀,佢話如果我10:00開刀,就要收我$12,000.(因為佢會睇少左幾個門診客,條數計番落去),痳醉師$3,000.巡房每日$600(包埋睇bb),有些醫生唔包巡房睇bb,就由另外兒科醫生睇,好似要$500一日.
佢收你覆診幾錢呀?我第一次睇就$550,跟住兩次都係$450,唔知點解有唔同收費呢?

複式洋房

sandyhung,

唔係"一口價"架! 我係五月問佢開刀收費時,佢唔肯答我架!佢笑笑口話咁快就講錢!你九月生,都就快要book定手術室啦,到時佢一定會答實你價錢的.

複式洋房

DK_family,

吳國光好似只去法國同浸會,佢去港安????

子爵府

phoebechan2~

我book咗手術室喇,但 未問實佢價錢,唯有等8月12日覆診時 再問喇,唉!

子爵府

佢以前有去開港安ga!
但......依家唔係好清楚。

phoebechan2 寫道:
DK_family,

吳國光好似只去法國同浸會,佢去港安????

複式洋房

國民生產總值:226

Phoebechan2,

我每次睇症都係$450,咁你會喺邊間醫院生? 如果我揀私家醫院開刀生b,應該揀法國3人房package。

SandyHung,
我又係8月12日覆診呀! 到時我都會問明收費。

洋房

國民生產總值:163

吳醫生於5/2006幫我開刀生BB, 他的收費很合理, 真的不貴我是joined浸會package, 覆診時他一見我的BB便要抱, 很有愛心!

大宅

國民生產總值:4473

吳醫生 2006年 3月同我開刀,
我由day one 產檢就搵佢,
診金佢收我$450,
而陀住bb中段時,
問佢入私家搵佢開刀收幾多,
佢吾多肯答, 話吾駛0甘快講住wor,
我話想有個預算,
0甘佢就講左個數, 出院 total : 35000左右.
後來住法國 5日4夜, 3人房, 33000左右,
佢仲建議我當時吾好join package,
因為同分開計費用差不多wor.

不過真係值得一讚, 佢開刀手勢一流,
我生完第二日落床只痛左1下, 之後就完全吾痛,
而且只食左一次止痛丸. 我隔離床個2個就痛到要食安眠藥先睡到.
而且傷口企理, 埋得好靚.

佢為人幾細心, 老實人個隻,
吾會口多多'九水'你開心個d,
有個句講個句.
而且好多野都教你,
如 產後點補身, 想keep fit吾好食d 咩野等等.

佢係好多人搵佢睇產檢, 次次都等幾耐,
不過每次佢都吾會因為人多而趕你走0甘,
比你問晒你要問0既野佢先放你走..

如我有朋友想開刀生, 我會介紹比佢.

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.