跳至

首頁

尾頁

民房

請問駿景園的樂基如何?

請問有無媽咪的小朋友是在樂基讀書的呢? 請問這間學校的程度如何? 功課會否很多? 小朋友是否讀得開心? 是否很多人報讀的呢? 我的小朋友今年便要報2007-2008的k1, 麻煩大家指教一下.

複式洋房

Re: 請問駿景園的樂基如何?

I also want to know... anyone here??

禁止訪問

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

想知道佢地有冇全日班嫁?

子爵府

我個仔9月返 N1, 都唔知好唔好, 遲小小我再話你知啦 :mrgreen:
親子王國以外之相冊連結已被刪除

複式洋房

I 've asked for information about int'n class. This year k1 & k2 will be combined... since very less ppl to apply k1....that's whu I give up.

男爵府

呢間野仲慘過放貴利呀.
事關呢間學校收左我個仔讀n1,
但係我個仔要到10月先夠兩歲.
點知呢間野同我講一定要我交埋9月份既學費喎,
[ 錢要照比,學就無得返 ] 我就打去問下教統局係咪可以咁,
教統局都講話唔合法啦. 同埋呢間野都比人投訴過,
我之前係諗住搵佢地個校長傾下先,
點知一時唔係話佢開會就話佢唔係喥,
咁我叫佢得閒先CALL BACK返我.
佢只係叫個二打六回覆. 講真唔係計較果一個月既學費,
係比得條氣順唔順咁解je.同埋個校長好不付責任囉.
連少少野都做唔到. 當我地d家長開銀行咩.

複式洋房

hello. I just saw u in Boxhill forum. My girl just attend Boxhill K2 class. Nice to meet you!!

Lucky I didn't apply the application form.of 樂基...依家d學校真係好人參差...我囡之前讀wellborn...都係收12月學費,扣埋平時放假,暑假1個月...實在番學時間有幾多呀!!7月番了7日學到,校車連學費$4300(新學費全日intn't class+$240校車) 都收足!!我只希望我所交學費係 ’物有所值’.....都係血汗錢!!

子爵府

唔係呀, 你地唔好嚇我呀, 7月番了7日學到,校車連學費$4300, 可唔可以唔返個7日呀

子爵府

我都係剛剛先報架咋, 我當時諗, 一係 boxhill, 一係樂基, 自己諗住好似樂基出名 d, 咁就報左喇

民房

我有幾個朋友的小朋友讀呢間幼兒園, 佢地話呢間野口啤唔錯,不過好COMMERCIAL兼市劊,睇來唔會好得幾耐,因為淨係為賺錢,不顧辦學理念,好景不長!

首頁

尾頁

跳至