跳至

首頁

尾頁

民房

我想問下各位,屯門天主教中學好d定南屯門宮好?

我今年就升小六,九月就要選中學,但係我唔知屯天好d定南屯門宮好,而我係讀伍時暢,全級排24(全級人數143人),d家長就話南屯門宮好,我d同學就叫我讀屯天,而且方便番屋企食飯,咁我讀邊間好?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 我想問下各位,屯門天主教中學好d定南屯門宮好?

我覺得南屯官好d~~

別墅

y5059656 寫道:
我今年就升小六,九月就要選中學,但係我唔知屯天好d定南屯門宮好,而我係讀伍時暢,全級排24(全級人數143人),d家長就話南屯門宮好,我d同學就叫我讀屯天,而且方便番屋企食飯,咁我讀邊間好?

梗係南屯官好啦.. 英中

大宅

問下老師意見啦!
我響南屯官畢業架(N年前喇!^^), 我覺得個讀書氣氛ok啦,
入到去個個都勁, 競爭得好大!
本來響小學考全級頭廿名, 去到都會考到好後架!
要有心理準備啦,
同埋睇下你受唔受得住d壓力啦!

洋房

南屯官好D

大宅

咁南屯官還是屯官好呀?

洋房

其實兩間都不錯! 屯天d 老師唔錯! 只不過是中中, 而南屯官學生質素好! (因為多Band 1 揀)
不過咁, 今屆小六生既自行揀校,(指11月)可以報兩間, 你咪兩
皓皓

子爵府

讀南官,靠學生自發,無人迫佢架。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

複式洋房

請問你讀那間小學?? 梁周嗎??

quote]
miffywen 寫道:
問下老師意見啦!
我響南屯官畢業架(N年前喇!^^), 我覺得個讀書氣氛ok啦,
入到去個個都勁, 競爭得好大!
本來響小學考全級頭廿名, 去到都會考到好後架!
要有心理準備啦,
同埋睇下你受唔受得住d壓力啦![/quote]

首頁

尾頁

跳至