意見反饋
義工
[2006年] 曦曦做了《雀巢營養天地-八月之星》

大宅

國民生產總值:3931

曦曦做了《雀巢營養天地-八月之星》

因為由6月開始我比較得閒,所以無意中發現《雀巢營養天地》的網頁,我便隨意選了1張曦曦的相片參加每月之星比賽,怎料曦曦成為了《8月之星》,我和老公都十分極之開心,我還吩咐細佬幫我用相紙print八月之星的月曆。

我想和大家分享:http://www.nestle.com.hk/tradch/club/nutrition/BBMonth/08_06.asp

別墅

國民生產總值:512

Re: 曦曦做了《雀巢營養天地-八月之星》

Congrulation! Hei Hei!

別墅

國民生產總值:880

@@"你係寄去定係網到傳送架

我次次係網傳送都失敗 :-( :-(

恭喜曬 嘿嘿 笑容一百分

複式洋房

國民生產總值:427

恭喜晒,debbie 及曦曦 ~~~
訂做心思心意郵票時,我已覺得曦曦好得意架啦
再寄多d相去第二個比賽呀,可以攞多d奬嘛

大宅

國民生產總值:3931

abyyan 寫道:

我是網上傳送的.......但我都要等很久很久才傳送成功。

再試多幾次啦......一定會有成功。努力努力。

伯爵府

國民生產總值:16535

星期五是無飯主婦日

等待驗證會員

國民生產總值:246

Debbie,

大宅

國民生產總值:1378

大宅

國民生產總值:2969

曦曦笑得好開心, 好可愛喔.

大宅

國民生產總值:1588

恭喜debbie and 曦曦

別墅

國民生產總值:880

0.0試左成晚成功左啦 哈哈

= =原來係我張相太大像素 哈哈......希望下個月有晴晴份
debmat 寫道:
[quote]
abyyan 寫道:

我是網上傳送的.......但我都要等很久很久才傳送成功。

再試多幾次啦......一定會有成功。努力努力。[/quote]

複式洋房

國民生產總值:231

曦曦真喺好精伶、好可愛、好叻仔呀!

曦曦喺實至名歸o架
奀豬好多嘢講呀....

大宅

國民生產總值:3384

好媽媽勳章

曦曦笑得好燦爛, 好開心, 恭喜晒呀!!!

好勁呀!

複式洋房

國民生產總值:410

洋房

國民生產總值:207

tabasco 寫道:
曦曦笑得好燦爛, 好開心, 恭喜晒呀!!!

好勁呀!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.