意見反饋
義工

產前產後 今日: 6|主題: 240804

請問bb床"玉"邊隻好呀!!急問!!要即買了

公爵府

國民生產總值:29922

醒目開學勳章 畀面勳章

請問bb床"玉"邊隻好呀!!急問!!要即買了

請問bb床"玉"邊隻好呀!!
海馬既係咪一定要訂做?大約幾多錢呀??
係邊度訂?吉之島果d有無嫁??
我唔知bb張床幾大尺寸....點算好呀!!!

仔仔本身果張好薄..依家凹埋喇...勁急買呀...
請大家幫幫我...

大宅

國民生產總值:2226

Re: 請問bb床"玉"邊隻好呀!!急問!!要即買了

我用0/3baby,在永安買.價錢唔知,因連牀買.

民房

國民生產總值:26

hi hi,

I just ord the regular one from sea horse, you can tell them what size you want. for 3" thick around hk$ 250 !! so far so good wor !

hope can help u !!

大宅

國民生產總值:2260

Nikinokb,

我o地岩岩訂做左張海馬床"玉",
訂做大約1星期到,$290,3吋厚,
25.5 x 46.5 吋,
我係去黃埔海馬店度買!!

男爵府

國民生產總值:6868

我見千色店都有,係c-max的床玉,$260-,你可以去睇下.

男爵府

國民生產總值:8380

海馬太硬啦 ... 會瞓到BB頭仔扁架 ..

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyanchan
係咪可以送貨嫁?
1ages用岩唔岩嫁?
係咪健康床玉呀個名
因我知佢分好多隻嫁
黃埔有嗎?係咪吉之島上"陳"

男爵府

國民生產總值:9771

吉之島有得賣!! 都係賣C-max的! 有兩種選擇! SIZE就有幾種!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

hinhei
我要海馬喎..吉之島係咪?甘我聽日去買先!

大宅

國民生產總值:2260

nikinokb,

送貨要加$$o架,所以我地自己拎,
係"健康床玉"呀,我覺得唔算好硬,
ok啦...
間海馬唔o係吉之島裡面架,
黃埔家居庭地下8號舖

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

多謝各位靚媽既協助!本人已在海馬成功訂左張健康床"玉"
size 22' x 41' x 3', 價錢 $220, 6日起貨
請問你地買果時係咪都係五折.因佢話本身要$440
依家半價先甘平..係咪真既呢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.