自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

急!東區那間酒樓吃晚飯好?

明晚有朋友要請他們吃飯,6個人,唔知東區那間中菜約700元,好吃又便宜?

複式洋房

Re: 急!東區那間酒樓吃晚飯好?

妳試下係筲箕灣電車總站有一間酒樓叫"翡翠明珠" 不過唔係好大間, 但係好多人, 最好係去就book 定枱.

sin 寫道:
明晚有朋友要請他們吃飯,6個人,唔知東區那間中菜約700元,好吃又便宜?

子爵府

North point :好吃又便宜

1. Ming Sing : If you order common food, just $70-$80 per head is OK.

2. Hak ga yen : same price. taste and price is OK. around $80-100 per head. I think 好吃D.

男爵府

筲箕灣東大街權發. very good. Just $80 per head.

伯爵府

好媽媽勳章

天悅既嘉豪都唔錯, 愛東商場既百利就夠抵食, 但唔知你順唔順路.

大宅

康怡的東湖都唔錯.

大宅

小新媽媽 寫道:
筲箕灣東大街權發. very good. Just $80 per head.

首頁

尾頁

跳至