跳至

首頁

尾頁

大宅

你有冇小朋友在【小王子】學習中心,讀...

冇定有呀? :-P :mrgreen:

洋房

Re: 你有冇小朋友在【小王子】學習中心,讀...

我舊年個仔讀過,呢間小王子好揾笨,老師無心機教,等夠鐘,搞到D細路都係等夠鐘!

大宅

[quote]
bergluftt 寫道:
我舊年個仔讀過,呢間小王子好

大宅

係唔係奧海城二期

大宅

[quote]
FloliMom 寫道:
係唔係奧海城二期

洋房

小兒是讀奧海城二期那間小王子的畫班及英文班,自問小兒資質不差,又在名幼稚園上學,每次上完堂我即時問他教了什麼,他也說得出很少,就算我指住所派note問他,他也好像沒有教過似的,和他在幼稚園放學所能敘述的差很遠。至於畫班,一幅作品大部份也是導師完成然後落堂,向父母交差。

大宅

bergluftt 寫道:
小兒是讀奧海城二期那間小王子的畫班及英文班,自問小兒資質不差,又在名幼稚園上學,每次上完堂我即時問他教了什麼,他也說得出很少,就算我指住所派note問他,他也好像沒有教過似的,和他在幼稚園放學所能敘述的差很遠。至於畫班,一幅作品大部份也是導師完成然後落堂,向父母交差。
keoror寫道:我同你一樣英文和畫班,每次英文班放後,問親個仔同係一舊雲,徐

大宅

可否提供此間小王子學習中心的聯絡資料給我?

首頁

尾頁

跳至