產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

有無話開刀後幾耐再懷孕比較好?

我開刀生左大約半年, 想再懷孕, 唔知會唔會太快

大宅

Re: 有無話開刀後幾耐再懷孕比較好?

我醫生話一年

別墅

I want too, My doctor said one year is ok.

別墅

doris11 寫道:

我第一胎都係開刀,等左大約一年先再有第二胎,依家等緊細佬出世.仲有幾日咋!!

別墅

第二個係咪多數要開刀的?
jennifer.c 寫道:
[quote]
doris11 寫道:

我第一胎都係開刀,等左大約一年先再有第二胎,依家等緊細佬出世.仲有幾日咋!! [/quote]

伯爵府

2019勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

teresalok620 寫道:
我醫生話一年

男爵府

我醫生話六個月至一年,視乎媽媽的身體復原得好唔好。

洋房

My doctor said it depends on yr recovery. To me, I was pregnant again after 10 months my 1st girl born. Now, my 2nd boy is almost 2-mth-old.

洋房

我的醫生建議等一年才再懷孕.

複式洋房

me too

almonyupy 寫道:
我的醫生建議等一年才再懷孕.

別墅

I want to know too!!!
clariceso 寫道:
第二個係咪多數要開刀的?
[quote]
jennifer.c 寫道:
[quote]
doris11 寫道:

我第一胎都係開刀,等左大約一年先再有第二胎,依家等緊細佬出世.仲有幾日咋!! [/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至