想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問董曉芳地址及診証時間、收費。

如題!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 想問董曉芳地址及診証時間、收費。

沙田醫務所 : 沙田正街3-9號希爾頓中心商場L3-28號舖
tel : 26032123

book到10月啦
姊妹快手啊!!

兒女是耶和華所賜的產業.所懷的胎、是他所給的賞賜。
詩 127:3

我的肺腑是你所造的.我在母腹中、你已覆庇我。我要稱謝你、因我受造奇妙可畏.你的作為奇妙.這是我心深知道的。
詩篇139:13-14

大宅

哇,甘如果我想去看看 一般的内分泌問題,都要等到10月后啊???

別墅

佢係尖沙咀美麗華商場的康翹醫務中心都有掛牌架, 但可能都好full, 因為呢間醫務中心好多人睇, 我上次book 左時間都要等大約2個鐘

青春是一個短暫的美夢,當你醒來時,它已早已消逝無蹤

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

星期一打去 book, 要去到11月中喇....:-(
新症無得 book 星期六, 仲要每日得4個新症,
真係要 book 就快手喇
sharon852 寫道:
佢係尖沙咀美麗華商場的康翹醫務中心都有掛牌架, 但可能都好full, 因為呢間醫務中心好多人睇, 我上次book 左時間都要等大約2個鐘
我要努力

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

診症時間
TST - Mon, Tue, Thur & Sat : 10am-1pm
Shatin - Wed & Fri : 10:15am-1pm

診金大確$400
另加,藥費及化驗費(如有需要)

首頁

尾頁

跳至