夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

你最唔like 99啲乜?

睇吓大家[size=large]唔like 99啲乜?可能好多,但只可寫出一樣,你最頂唔順嘅
我自己就最憎99成日彈3彈4,依排每次嚟又興話阿仔瘦曬,patpat都尖埋,面仔又細喎(11个月廿多啲磅,ok啦)佢都係想話佢凑得好啫,成日講佢以前(成十年前)凑个大孫點點點,我又唔覺佢凑得有幾好,嗰隻嘢曳到嘔 :tongue: 我唔知佢係咪唔like我冇做嘢而凑b,因為我未大肚前有job,佢就已經講定第日有bb比佢凑,點知我有咗就冇做嘢,依加都係自己凑,所以佢樣樣都彈吓你咁啦

男爵府

畀面勳章

Re: 你最唔like 99啲乜?

我最唔like 99就係佢把識得見人講人話,見x講x話既臭口~

大宅

極度過份偏心

複式洋房

診我去返工日日打我個女(未夠1歲),魔鬼的行為!

大宅

99脾氣好怪,佢會因為d小事,毛啦啦好"爐"嘈,不過唔係對我,係對大姑9!!!!

去佢屋企,佢地機乎次次都有嗌交,但感情又唔係話差喎!!!

好怪好怪!!! ?-( ?-(

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我真憎佢咩, 一個字講晒啦,
賤!!!!

子爵府

我最唔鍾意62 99 唔衛生!

禁止訪問

Re: 你最唔like 99

大宅

自大+作大+Dirty,連我老公都頂唔順

侯爵府

好媽媽勳章

你最唔like 99

男爵府

自私, 老公腸胃炎到面青口唇白, 都要車佢同d親戚去街 (因為約好左), 重要由九龍入到元朗食大榮華豬油撈飯, 我叫老公食粥, 佢係都話食少少冇問題, 結果老公病左成兩個星期, d腸胃俾之前更差
老公痾到腳軟叫我開車, 佢竟然叫老公慢慢揸, 信唔過我手車, 我個個星期車媽咪週圍去都冇問題, 唔係為左老公, 一定唔會做佢司機
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

極度偏心, 極度自私

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

我最唔鐘意99把口賤,例如背住我同其他嬸母講,如果我唔係嫁比佢個仔,宜家仲係住緊白鴿籠(公屋),佢以前咪又係住公屋,屁! 講到我宜家好似享褔同住大屋咁,但只不過是住宿舍 .

大宅

最憎佢極度獨裁,生霸死霸,自大狂!!!

複式洋房

最憎佢係佢

大宅

我同你一樣 都唔like佢偏心

pianocalvin 寫道:
極度過份偏心

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大細超,極度偏心....
有豬頭骨就俾我啃,有好嘢就益人哋..
仲有一樣,周圍講我是非,唱我,最後俾返我知,先慘...

複式洋房

成日以為自己好偉大.. 淨係佢先錫BB.. 成日要霸住BB..
同我亞媽講我壞話.. 明知佢咳都要比生果佢食..

伯爵府

永遠覺得自己岩既野就係岩,唔會覺得自己有錯

大宅

最最最憎佢係一個是非精.
所有野經佢口講出黎都係是非癲倒.

首頁

尾頁

跳至