夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 你最唔like 99

最唔like 99 ~ 固執

佢講既野永遠是對的...

別墅

一個"懶"字

大宅

畀面勳章

Re: 你最唔like 99啲乜?

1.多口,
2.亂up無謂
3.好戲

複式洋房

佢而家都仲OK喎..........但係睇完你地個D之後我怕佢好會發作........

複式洋房

其實我本來同99相處無乜點,一年都好少見面,但都忍唔住要數佢:
1.係親戚面前扮慘扮可憐,話我自私,攪到佢無孫抱,親戚個個當我係成日鬧99既等衰人
2.係一大班親戚面前公開叫我唔好再食避孕丸,食到個人肥哂
3.失驚無神去我間屋執屋,跟住唔識鎖門,無鎖到門就走左,我返屋企時發現度門係中門大開,以為有賊。我問佢點解入黎唔同我地講聲,佢話我地會鬧佢!
仲有好多.............
人若然忘記了愛,忙著和時間比賽,求你和我於窗前細心一看,每一天風雨每一片塵埃,也為你真摯的記載。

男爵府

我99基本上是綜合大部份的衰野
1.見人講人話,見鬼講鬼話
2. 好戲(在我老公面前好似好關心我) :tongue:
3.自己做的一定是對的
4.沒有衛生常識(好dirty)仲要話別人dirty
5.極度自私和偏心

Don't worry!Be happy!

侯爵府

1. 鍾意講乜就講乜.
2. 懶 (佢自己都咁話自己架), 唔做家務, 唔衛生, 煮完飯永遠唔清潔kitchen, 正係洗碗. (我唔係同佢住, 我上親去食飯都忍唔住幫佢清潔下)
4. 返到大陸覺得自己好高級, 係人都鬧.
5. 成日鬧我個仔食飯慢, 亞仔同佢講野又唔彩.

:tongue: :tongue: :tongue:

子爵府

1.講大話
2.偏心
3.成日講鄉下話,鬧左你都唔知果隻
4.用口咬d食物俾bb食
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

大宅

我對99冇咩感想,佢知我又大肚後就自動消失了,不聞不問,只係試過打俾我老公要佢買野俾佢。

不過我對呢個老人家有點同情,因為聽講佢後生時被我62打得很慘。我估到依家我62都未必有俾錢佢用囉。

:-|
laughin' to keep from cryin'

複式洋房

1) 發姣
2) 口臭
3) 成日無緣無故發脾四黑面
4) 唔鍚bb, 只係鍾意帶bb認叻
5) 自私
6) dirty
7) 成日都要帶bb去街red (無論打風, 落雨.....)
8) 以為自己大晒, 啱晒, 勁霸道 (現實版丁蟹)
9) 鍾意認叻, 又唔知自己係大鄉里出城
10) 講大話
11) 成日暗示自己個胸好大
12) 講嘢聲大大, 無句啱
13)......實在太多, 數唔晒......

我諗我最唔like 99係......佢"成個人!"

別墅

見你地鬧得咁過癮, 我又忍唔住口 .........

雖然唔係一齊住, 不過就硬係唔多妥佢.

1) 污糟, 超級污糟.
2) 好縱仔女, 我有個未成年的姑仔, 縱到佢成個公主咁, 咩都唔識 / 駛做, 最賤就係完全當我呢個大嫂無料到, 搞到我都仲要驚番佢轉頭.
3) 無口德, 乜都講得一餐, 完全唔知自己咩身份.

仲有好多 .......... 不過講得太多我驚佢會認得我.

男爵府

(1) 污糟
(2) 講大話
(3) 口水多過茶
(5) 狗眼看人底

別墅

口賤唔理人感受

男爵府

無料扮代表,見人講人話見鬼講鬼話,有錯又唔應,死雞撐飯蓋!!!黑我憎

男爵府

jvkll 寫道:
唉...總之吾順眼...吾like...成日係個仔面前扮晒野...克人憎... 無果樣整果樣

me too

大宅

咁都得???

你99幾大呀?個胸都墮啦,胸大有乜作用呀?佢要做奶媽呀?

我99就成日以為自己好後生好靚,但佢其實爭兩年就70歲,你話靚得去邊?佢仲發姣到走去紋眉,紋到好似兩碌杉咁!又唔知係咪d 面部神經失控,成日翁口翁鼻,好似藐人咁,睇見佢就憎! :tongue:

有次有人話我姑仔(佢個親生女)似佢,佢居然話:"邊似呀,佢朦豬眼,我對眼咁大!" 嘩,當堂隔夜飯都嘔埋出黎, 你話頂癮唔頂癮?

little.bb 寫道:
11) 成日暗示自己個胸好大

別墅

形容得好精景呀!

[quote]
irisflower 寫道:

我99就成日以為自己好後生好靚,但佢其實爭兩年就70歲,你話靚得去邊?佢仲發姣到走去紋眉,紋到好似兩碌杉咁!又唔知係咪d 面部神經失控,成日翁口翁鼻,好似藐人咁,睇見佢就憎!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

99 極品

[quote]
little.bb 寫道:
1) 發姣
2) 口臭
3) 成日無緣無故發脾四黑面
4) 唔鍚bb, 只係鍾意帶bb認叻
5) 自私
6) dirty
7) 成日都要帶bb去街red (無論打風, 落雨.....)
8) 以為自己大晒,

男爵府

畀面勳章

無錯佢好偏心

大宅

成日出街都要拖實我老公..當正我老公係佢老公gum :tongue:

首頁

尾頁

跳至