跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無媽咪都係貪方便唔帶bra?

因為餵人奶所以好少同阿b出街, 所以呢個半月都無帶bra, 有無媽咪都係貪方便唔帶bra?

複式洋房

Re: 有無媽咪都係貪方便唔帶bra?

我係屋企無其他人時會唔帶, ((老公,媽咪,奶奶除外)
http://kuramatsangwong.shopping.####.hk/shopping/list.html?pcat_id=f2a55a78a878f6a1392d238e914535fc 俊俊小B,男,6 月8 日出世,居住長沙灣 ----------------------------------------------------------- 8/7 3.29kg/7.23lb 8/8 4kg/9lb 14/8 5.5kg/12.375lb 14/9 6.3kg/13.86lb 6/11 7.1kg/15.90lb/66cm

大宅

我係奶媽..唔敢唔載, 驚負荷太重墮左落來

別墅

我同YanHoMum一樣

我訓都帶

伯爵府

點都要帶,姑娘講過唔帶會變型

複式洋房

下...
咁為有帶番 =-="
http://kuramatsangwong.shopping.####.hk/shopping/list.html?pcat_id=f2a55a78a878f6a1392d238e914535fc 俊俊小B,男,6 月8 日出世,居住長沙灣 ----------------------------------------------------------- 8/7 3.29kg/7.23lb 8/8 4kg/9lb 14/8 5.5kg/12.375lb 14/9 6.3kg/13.86lb 6/11 7.1kg/15.90lb/66cm

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

除訓覺外, 一定帶

別墅

吓會變型!!!!
噤我即刻帶返先.

別墅

畀面勳章

kuramatsang 寫道:
我係屋企無其他人時會唔帶, ((老公,媽咪,奶奶除外)

我都係咁喎, 但原來唔帶會變形, 都係帶番啦, 成日以為唔帶會好D添

別墅

我除左出街之外,係屋企都唔會帶bra.

首頁

尾頁

跳至