親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 嘉煇會

講真啦, 去大陸玩, 都唔會係酒店食, 梗係出去食d特別

大宅

MomMon,
請問係咪有2房一廳,你在那裏book?幾多$$呀?

thank you
MomMom 寫道:
校長,

我this weekend 都去呀, 我朋友攪架, 4個family一齊去, 我地book左3間 2-bedroom & 1 間 1-bedroom. 好似話用公司名book會平d wor.

spa 個邊有間vip room 話好正, 等我試左返黎報料啦

係呢,有無人知羅湖係咪有shuttle bus 去架

我個fd 今次summer 係第3次去啦,佢讚到不得了 :lol:

大宅

你係關口book房時, 同佢講話要2房1廳就可以,
房間最大成3間房. 真係靚到你都唔相信.
有專巴去, 最好book房時問清楚,

大宅

#sausau#,

請問關口係邊? 如果係關口book房, 係未無免費spa套票及成功嶺消費套票架?

嘉輝公寓同會所內的房有什麼不同?

大宅

是在check完回鄉証之後, 在上自動電梯, 經過中行,
就見到捷旅旅行社. 無套票買.
公寓是有1房1廳, 2房1廳及3房. 靚到非起.
而會所就沒有, 只是得張床, 很普通. :-P

大宅

#sausau#,

咁淨book房, 去到再俾錢玩都有so喎!

公爵府

好媽媽勳章

返來啦, 好好玩, 成功領好靚,
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama 寫道:
返來啦, 好好玩, 成功領好靚,

me too. 你幾時去呀! 我就星期日&一(20-21/8). 會否在此遇見你.

公爵府

好媽媽勳章

穎妍媽咪

我19-20呀, 妳有冇玩bob bob車, 好平$5/次, 馬就$30/3個圈, 水上單車好好玩. 玩足成個下午, 正
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama 寫道:
穎妍媽咪

我19-20呀, 妳有冇玩bob bob車, 好平$5/次, 馬就$30/3個圈, 水上單車好好玩. 玩足成個下午, 正

全部有玩呀! 碰碰車就check in 當天玩, 第二天早上大約9:00開始就玩golf & 水上單車(套票包),射箭場圍修 :-( ,騎馬就$30/3個圈,當然有玩啦. 仲有山上小教堂,山下吊橋.阿囡好想玩小型賽車,不過唔夠高. 早上整個成功嶺遊客很少,很舒服和寫意.下午check out 去水療館.最去返香港.

禁止訪問

大宅

你可以book2房1廳, 夠訓, 而且這樣住會平好多,
記得要講清楚, 同埋張單都要看清楚有沒有寫2房1廳.
仲有每個房都有1部電視機, 廳亦有, 唔駛爭電視.
其實會平好多.

大宅

3loks 寫道:
穎妍媽咪 :

如果好似你咁 ge 行程
係吾係可以2日1夜呢
(我本來想3曰夜)

我都想過關先book房
(反正我吾需要跟餐)

不過因為我有2大3小
吾知book一間ok嗎?

另外,如果淨係book房
乜都吾包(我指玩)
係吾結果反而貴左呢?

麻煩去過ge人可吾可以幫下我解答呢

其實,我都是2日1夜,一家3口去,在香港訂套票,原因是我哋未去過這樣,有d擔心過關訂唔到房,大家會 :cry: :cry: 和浪費假期.至於你問book一間ok嗎?要看你的小孩多大啦,原因是我訂套票時,要求一張大床,結果酒店能應我們要求,張床真是很大,能睡4人.如你訂一房一廳的,book一間是ok的.淨係book房的價錢,我就唔知啦!sorry,幫你唔到啦!

大宅

實book到房, 這次我都是星期六去,
我book1房1廳, 人民幣350.

禁止訪問

大宅

比個電話你打去訂房, 0755-82320442 / 82345811
你問他是不是聯檢大樓一樓果間捷旅假期,
如是的, 你可以去之前打電話問他又無房, 如有,
你咪可以即時訂房同問價錢, 到時過關咪可以順便
比錢同取房, 係咪好方便.
只供訂房, 沒有套票買.
其實你咁多人唔需要買套票, 這樣你會平好多.
(訂2房1廳就可以). **訂之前要問清楚同看清楚收據有沒有寫2房1廳)就可以.
如香港訂套票貴好多, 因每位計算, 只是多人一份早餐及自助餐. 其實入面好多都要付錢, 不過會平d(只限住客).
再有唔明, 就call我.
* 希望可以幫到你 *

複式洋房

請問成功嶺有咩玩? 泳池係室內定室外?

大宅

#sausau# 寫道:
實book到房, 這次我都是星期六去,
我book1房1廳, 人民幣350.

請問1房1廳是否有小型廚房? 人民幣350包深圳到酒店的車費嗎?

子爵府

請問個兒童遊戲室多唔多野玩, 同大唔大 ?

食buffet breakfast & dinner 係咪有分會所同apartment, 係兩邊唔同restaurant. D comment 好似 apartment 的 buffet 唔拈, 是否真的 ?

子爵府

大家可否比d意見以下永東package. 好似幾抵, 包埋樂逍遙水療和成功嶺消費套票. 我個囡囡加$250有齊所有野(include breakfast & dinner).

http://www.eebus.com/upload_doc/eternal_free_1/detail/東莞市嘉輝會酒店(27.7).pdf

首頁
12345...7

尾頁

跳至