親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

Re: 嘉煇會

唔知日式定係中式,歐陸式靚啊
:-D

子爵府

全部都唔係.

愛登士家庭 寫道:
唔知日式定係中式,歐陸式靚啊

大宅

bestwish 寫道:
大家可否比d意見以下永東package. 好似幾抵, 包埋樂逍遙水療和成功嶺消費套票. 我個囡囡加$250有齊所有野(include breakfast & dinner).

http://www.eebus.com/upload_doc/eternal_free_1/detail/東莞市嘉輝會酒店(27.7).pdf

這個package,與我相同,不過price不同, 你試下打去中銀問下.tel:2975-6111

子爵府

各位我9月9日去呀.

請分享一下點樣嘅行程係最好.

酒店要3點先CHECK-IN, 我會中午去, CHECK-IN左先, 不過唔攞房住(因為未有房住), 食lunch, 有住客証就可以玩其他野先.

又要swimming, SPA, 水上樂園, 成功嶺 好多野玩, 點樣安排好呀 ???

大宅

#sausau#,

請問如過左關至book 房, 幾點可以check in 呀?
你通常幾點去架?
我都係兩大兩細, 冇套票, 可唔可以游水架?

thank you

男爵府

我果次係住酒店果邊, 唔係公寓, 日式豪華房, 貪佢夠大, 係幾乾淨, 而酒店入面設施幾足, 衰在個兒童遊戲室, 成日話維修, 去兩日玩得半個鐘咋, 而酒店入面, 中菜廳幾正, 西餐廳就普通, 勝在近同抵玩

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Hi, bestwish

我都諗住果日去呀.
我2 大2 細, 唔知有冇機會撞到.

各位我9月9日去呀.

酒店要3點先CHECK-IN, 我會中午去, CHECK-IN左先, 不過唔攞房住(因為未有房住), 食lunch, 有住客証就可以玩其他野先.

又要swimming, SPA, 水上樂園, 成功嶺 好多野玩, 點樣安排好呀 ???

子爵府

ian723,

你經邊度book? 你住會所定係酒店公寓 ?
你之前去過未呀 ?

你有d咩特精呀? 等我留意下你吖!!!!

ian723 寫道:
Hi, bestwish

我都諗住果日去呀.
我2 大2 細, 唔知有冇機會撞到.

[quote]
各位我9月9日去呀.

[/quote]

大宅

hi #sausau#

我想問下係羅湖定左房之後, 坐車去嘉輝會公寓掂安排, 另成功嶺幾多錢位 ? 我個女得3歲岩唔岩佢玩 ?

thank you

珍珠宮

我係參考呢度咋, 諗住都係過關book.

我朋友去過話唔錯, 老公D同事都話好.

ian723,

你之前去過未呀 ?

子爵府

ian723,

我都係 (捷旅), 我先電話去book左先.

ian723 寫道:
我係參考呢度咋, 諗住都係過關book.

我朋友去過話唔錯, 老公D同事都話好.

[quote]
ian723,

你之前去過未呀 ?

[/quote]

大宅

sorry, d幾天去了旅行, 覆唔到你, 請原諒.
這次我去到check in 是大約下午2:00已經到達.
我是1房1廳, 只免2人, 2位小孩要付半價.

大宅

To: summer
這次我是自己坐的士去, 你可以在訂房時問職員點樣坐車就可以, 如果 3-4人去最好是坐的士, 唔駛煩, 價錢差唔多,
約人民幣120-140. 大約45分鐘都到.
如果個女大膽都可以, 我個大仔就唔鐘意.
不過他就喜歡坐小火車由公寓坐到會所,
這次我小朋友坐了差不多6-7次, 我就覺得非常之悶,
而佢就非常之開心, 無計, 小朋友開心咪得.

珍珠宮

To Susan

請問
幾點可以Check-in ?
我2大2細(6歲 數 2.5歲) book房即是幾錢 ?
本身車錢係唔係自費 ?
thank you.

大宅

我剛去完返黎呀!!
我都係捷旅book, $360, 1房1廳,
真係好鬼靚仔, 好大.
我坐酒店既shuttle bus $20/位, 大小同價.
4個字一班車.

但最慘係我要4點至有房呀
:-( :-(
唔知係唔係因為星期日關係呢??

成功嶺好好玩,我d 仔仲話要再去, 但真係好鬼熱!!

禁止訪問

大宅

小火車大約坐3-5分鐘就到, 唔駛錢, 任搭, 開得好慢.
小朋友坐完都唔肯落車.
大多數在羅湖book房, 是唔包車費, 淨房價.

子爵府

#sausau#,

我想問shuttle bus係咪去到車站先買, 定係可以係某地方買定先或訂定呢 ?

仲有其實嘉煇會入面邊間餐廳好食推介 ? 我不會出去外面食lu.

仲有邊樣野係必玩 ? SPA centre 我問過 $108 已包玩所有野同包兩個鍾中式按摩. 好抵呀.

Thanks.

#sausau# 寫道:
小火車大約坐3-5分鐘就到, 唔駛錢, 任搭, 開得好慢.
小朋友坐完都唔肯落車.
大多數在羅湖book房, 是唔包車費, 淨房價.

珍珠宮

To : Susan
我是1房1廳, 只免2人, 2位小孩要付半價.

請問” 2位小孩要付半價.” 是付什麼收費的半費 ??

大宅

hi KBmama

我想問捷旅個電話 & shuttle bus (是否由羅湖去酒店) 掂 book ?

thank you

首頁
12345...7

尾頁

跳至