意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 68|主題: 122883

[電腦] nod32 二合一 一問

大宅

國民生產總值:2218

nod32 二合一 一問

我係書局見到nod32 二合一、掃毒係中文版、但防火牆就係英文版。有冇人知道其它地方有全中文版買呢?唔該大家報料

另外想大家比啲意見我、我想買防火牆同埋掃毒、nod32 二合一好定係唔好買同一隻品牌好呢?或者各位有冇咩意見我好呢?

大宅

國民生產總值:1312

Re: nod32 二合一 一問

昨天在一本電腦週刊看到一則廣告, 話 NOD32+OutpostPro 二合一火力加強版, 教育及非牟利機構之個人版本賣 HKD214. 在商務、大眾等有售. 版本都是一中一英, 詳情: 按入閱讀.

大宅

囝囝爸唔該晒你
你比我個價錢好平喎............... 我係噚日睇要$428喎.............等我聽日去你講果啲書局睇睇先。

大宅

我今日終於買咗2合1、當我打開個盒先知原來防火都係中文嚟架 真係好嘞.................

大宅

國民生產總值:2994

請問是在之前所講的書局有買? 價錢是故2xx.

大宅

我係"大x"書局見到的係三年版二合一$428而我噚日買果套係喺nod所提供ge銷售商鋪買ge、係一年版二合一$214

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.