美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

SK II counter 做facial

有無人試過?效果如何?

公爵府

Re: SK II counter 做facial

唔講效果

我join過一次,咁佢地話唔收錢,只係你要响sk ii度買嘢咁就得勒,但係一次買12次用既產品,初初d態度都ok既,但係當你last一次去唔再join既話,佢地果次好求其不特次,仲搞到我成個傻婆咁,d mask洗唔乾淨又high哂响d頭髮度唔幫你整,最後仲要响我要求之下先比番d cream我咋 :tongue:

洋房

that's normal.

大宅

千祈唔好join,我十年前join過,駛咗萬幾元,一D都唔值,要買成十幾樣product,好多個step都用神仙水來抹臉,一個療程十次買用2-3枝神仙水,每次都hard sale要你買SKII嘅product返屋其用,話咁先有效,其實佢哋只係用SKII嘅product同你洗臉、按摩個臉、用唔同嘅mask來清黑、保濕等,但唔夠乾淨,保濕只係即時,所以出去美容院做好過。

男爵府

以前我也類似經驗, 但不是在SKII COUNTER, 在最後一次做FACIAL, 而又不開新COURSE, 她們佷會面黑, 求求其其,是是但但同你做,那些MASK 直流落頸,都話知你
死啦, 我有個COURESE 就完, 我想唔續, 唔通最後果次唔去要浪費. 怎算
有捨必有得 有得必有失

洋房

my suggestion is, do not go to beauty clinic. The last time I went to beauty clinic was more than 10 years. I bought facial product, e.g. mask, and do it at home. I find it is ok for me.

男爵府

ARISMUM,
但怎樣自倒摸 ?-( ?-(
有捨必有得 有得必有失

洋房

oh, I mean paper mask, gel mask, etc.
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至