跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???

請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???
我果日去唔記得睇下,但係又想睇下bb展會唔會平d,如果有人去開護協,幫我睇下呀,thx^^
因為我都住得幾遠

複式洋房

Re: 請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???

$572

伯爵府

Re: 請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???

好似$799喎....

大宅

$572

大宅

我尋日先去過睇,
$572.

洋房

咁有冇人知$572係大定細size呀?

伯爵府

KIKI--MAMI ,
$572...
係邊度有得買呀...
我都想買..

大宅

alleeckw,

護協價$572.
你有無惠氏或者雀巢會員咭??

地址:佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈2樓2室
   (佐敦地鐵站C2出口)

gigi1233,

唔好意思,我無留意Size .
你可以打電話去問下先.
Tel : 23146925

別墅

我剛剛的星期六上了護協訂了套大size, 護協暫時兩個size 都無現貨呀! 個sales 話細size 是無得訂要等貨返, 自己來留意幾時返貨, 但大size 就可以上去落訂訂貨, 貨到時會call你上去取, size: 細size 好似是35" x 50" 價錢$572

大size 是 46" x 60" 價錢$624

你們自己再留意o下, 或者其實你可以打電話去問護協的

首頁

尾頁

跳至
熱門主題