跳至

首頁

尾頁

別墅

~0510~將軍澳朋友仔

[size=medium]~0510~將軍澳朋友仔

[size=medium]綱名..........BB名.......出世資料........屋企

TO168.........慧慧.............8/10法國~女.....顯明苑
icesby..........子峻............15/10.......~仔...將中
lo_bobo........曉嵐Nash....20/10...............將中
janetgordon..楊逸...........20/10法國~仔....翠林村
Ahsu.............晅晅...........22/10法國~女....南豐廣場
Hollycile........Yuki...........23/10QueenMary.富康花園
winkylee.......雋軒Issac....24/10法國~仔....新都城2期
joyfulma......天昕.............27/10仁安~女...維景彎畔
fionapp........wynwyn.......27/10.....~女.....新寶城
bie................靜妍...........28/10法國~女....將中T6

大宅

Re: ~0510~將軍澳朋友仔

Hi,

等左你地消息好耐, 終於可以約出黎啦!等我第一個報名先!!

別墅

[size=medium]AuSu
你好啊!我記得你呢個朋友啊!地點暫定係某屋苑Clubhouse先

[size=medium]819/827 TKO gathering

日期:8月19日(六)8月27日(日) 你哋邊日得啊!
時間:大約3:00pm
地點:未定~某屋苑Clubhouse(歡迎提供意見)

bie----1大1小 (2日都得)靜妍~28/10~住將中~全職媽咪
AhSu--1大1小(2日都得)
janetgordon1大1小(2日都ok)住翠林~全職媽咪

民房

我剛剛搬到將軍澳, 唔係好識d地方, 我都好想比我個女見下其他差唔多大

大宅

Kianne
我又係岩岩搬去將軍澳,邊度都唔識去,樓下街市又細又少野買,而且我d屋企人同朋友全部都唔係住o向tko;成日得我同個仔o向屋企 :-(

大宅

bie. 寫道:
你好啊!我記得你呢個朋友啊!地點暫定係某屋苑Clubhouse先

[size=medium]819/827 TKO gathering

地點:某屋苑Clubhouse

bie----1大1小 (2日都得)
AhSu--1大1小 (2日都得)

bie,

多謝你記得我呀!終於可以見面啦!

別墅

[size=medium]AhSu
係啊!我哋終於見面啦!晅晅隻眼好大好靚女啊!靜妍都咁得意就好啦!

[size=medium]Kianne / janetgordon
歡迎你哋啊!我都好心急想見吓你哋啊!咁你哋快d報名啦!

[size=medium]Dear all
你哋住邊啊!你哋個B叫乜名啊!幾時出世o架!你哋係全職定在職媽咪啊!不如大家了解多d啊!

大宅

bie
我住翠林,係全職媽媽;我個b都係法國出世架 :lol:
我都想報名,因為我未試過join bk媽咪既聚會~
1大1小(兩日都ok)......thx~

別墅

[size=medium]janetgordon
囝囝叫乜名啊!幾號出世啊!

大宅

我都想參加,但係星期六日我要返工,
如果你地下次平日攪聚會記得叫埋我呀 :-(

大宅

bie. 寫道:
[size=medium]janetgordon
囝囝叫乜名啊!幾號出世啊!

我個b叫楊逸,係20號出世;早你囡囡8日~

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

bie,

緊係記起你啦! 好耐無見你上來bk.
我2日都可以.
[quote]
bie. 寫道:

bie----1大1小 (2日都得)靜妍~28/10~住將中~全職媽咪
janetgordon1大1小(2日都ok)住翠林~全職媽咪
winkylee----1/2大1小 (2日都可)

別墅

[size=medium]Winky
其實我日日都有上bk,不過無係度發言啫 日後會多發言架啦

[size=medium]雯雯媽媽
好啊!下次閒日搞一定預埋你

[size=medium]All mami 今次 gathering 係邊度搞好呢?

複式洋房

bie,

我都嚟, 預埋我哋. 到時見

icesby

winkylee----1/2大1小 (2日都可)
icesby------1大1小(2日都得)

民房

日期:8月19日(六)8月27日(日) 你

大宅

我又報名

日期:8月19日(六)8月27日(日) 你

別墅

[size=medium]819 TKO gathering

日期:8月19日(六)

bie----1大1小--- 將中
AhSu--1大1小
janetgordon1大1小--翠林
winkylee----1/2大1小--新都城
icesby----1大1小--將中
kianne---1大1小--景林
piggypoq--2大1小

大家都係2日都得,咁就決定19/8啦!早d見面先

別墅

[size=medium]
網名........BB名.....出生日期....屋企

icesby.......曾子峻.......15/10......M......將軍澳中心
bie............黃靜妍.......28/10法國F......將軍澳中心(我報到先 )

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

[size=medium]

icesby.......曾子峻.......15/10......M......將軍澳中心
bie............黃靜妍.......28/10法國F......將軍澳中心(我報到先 )
winkylee...雋軒(Issac)...24/10法國.....新都城2期

大宅

~0510~將軍澳朋友仔

winkylee...雋軒(Issac)...24/10法國.....新都城2期
Ahsu.........晅晅.............22/10法國.....南豐廣場

首頁

尾頁

跳至